Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Barricadehekwerk

Uw terrein simpel, maar wel effectief afschermen tegen doorrijden? Barricadehekwerk is dan effectief en functioneel. Het is een afscheiding die voldoet aan alle verzekeringseisen. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging kan u hierin adviseren.

Specificaties barricadehekwerk

Het barricadehekwerk of de zogeheten doorrijdbeveiliging is opgebouwd uit een buizencontructie van staanders en horizontale buizen. De staanders van rond 90 mm staan stevig verankerd in de bestrating en zijn aangestort met beton. Doorrijden is niet mogelijk, doordat op elke 150 cm de staanders een groot obstakel vormen. Een horizontale buis van ongeveer 60 mm verbindt de staanders. Deze wordt binnen de staander verzekerd en is niet te verwijderen. Op plaatsen waar het z.g. ramkraken of doorrijden niet tot de risico’s behoren, kan Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging een barricadehekwerk plaatsen van aangepaste (minder zware) materialen.

Toegang tot uw terrein

De doorgangen kunnen op elke gewenste plaats worden gecreëerd, zodat het barricadehekwerk geen belemmering vormt. Er zijn verschillende mogelijkheden voor, namelijk de schuifbuisconstructie en de barricadeschuifpoort. Doorgangen groter dan 150 cm kunnen worden afgesloten met de schuifbuisconstructie. Dit is een dikwandige schuifbuis, die tegen doorzagen is beveiligd door middel van een losse binnenbuis. Deze doorgangen kunnen ook met de barricadeschuifpoort afgesloten worden. Dit is een lage schuifpoort uit lichtere materialen. Deze schuifpoort kan voorzien worden van automatische aandrijving.

Wilt u een barricadehekwerk laten plaatsen? Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging adviseert u graag. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.