Slider Image

Blijf in contact met een camerasysteem

Het zijn onzekere en rare tijden. Het coronavirus grijpt om zich heen en zorgt ervoor dat de leefruimte van mensen (zeer) beperkt wordt. Ouderen in verpleeghuizen ontvangen geen bezoek, het aantal sociale evenementen is nagenoeg tot een nulpunt gedaald, de scholen zijn dicht, kerkdiensten gaan niet door… het zijn slechts enkele van de maatregelen die getroffen zijn om het COVID-19 virus in te dammen.

Camera’s als communicatiemiddel

Gelukkig laat de techniek ons in deze tijden niet in de steek. Voor onze beveiligingstak heeft Van Klompenburg een groot aantal camerasystemen mogen installeren in bedrijfspanden, kerken en scholen. Dit betekent dat de techniek een handje meehelpt om elkaar toch te blijven zien, zodat vertrouwde activiteiten doorgang kunnen vinden. Via een livestream zijn colleges te bekijken, kerkdiensten worden uitgezonden via websites en dankzij het streamen op bijvoorbeeld YouTube vinden schoolopeningen of concerten alsnog plaats. De combinatie van creativiteit, snel schakelen en een goed camerasysteem vergroot de mogelijkheden!

Zoekt u ook een camerasysteem voor uw publieke ruimte, bedrijfspand, kerkgebouw of klaslokaal? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Van Klompenburg Hekwerk & Beveiliging!

 
Moderne draaipoort en sierhekwerk, Hierden
 

Laatste project

Moderne draaipoort en sierhekwerk, Hierden

 
 
 
 

Laatste nieuws

Wat is het voordeel van een schuifpoort?