EXCLUSIEVE HEKWERK DAGEN

5, 6 & 7 oktober 2023

RESERVEER HIER UW TIJD

Vrijblijvend advies & gratis intercom

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, vervaardigt en installeert luxe maatwerk poorten & hekwerken en Van Klompenburg Beveiliging is dé expert op het gebied van geavanceerde beveiligingssystemen.

Tijdens onze exclusieve hekwerk dagen op 5, 6 & 7 oktober 2023 gaat u onder het genot van een kopje koffie met onze professionals om de tafel om uw wensen te bespreken.

Gratis Doorbird intercomsysteem 

U ontvangt speciaal als bezoeker van onze exclusieve hekwerk dagen, bij aanschaf van een poort, een Doorbird intercomsysteem t.w.v. € 1800,-!* 

Een DoorBird intercom met video heeft een modern en tijdloos design. De voordelen van dit geavanceerde intercomsysteem:

Automatische opening van de poort
➞ Op afstand de poort bedienen
➞ Gebruikers toewijzen
➞ Bedienen via een app
➞ Live dag- en nachtzicht

Goodiebag

Ontvang een rijkgevulde goodiebag met voortreffelijke streekproducten, waaronder smaakvolle chocolade en een lunchbon van de overheerlijke Bakker Schuld uit Elburg!

Bezoek de exclusieve hekwerk dagen en maak gebruik van onze ijzersterke staaldeals!

*vraag onze adviseurs naar de voorwaarden

Laat u inspireren

De exclusieve hekwerk dagen staan in het teken van inspiratie. Wij presenteren u ons gehele aanbod aan poorten en hekwerken. Denk hierbij aan verschillende modellen, uitvoeringen en aandrijvingen.

Uw droompoort wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct.

Ontmoet onze vakmannen 

Zien is beleven! Neem een kijkje achter de schermen in onze werkplaats en tekenkamer. Zie met eigen ogen hoe een concepttekening in 3D tot stand komt en hoe onze vakspecialisten alle stalen hekwerken met de hand vervaardigen.

Ambacht en vakmanschap komt tot leven!

Beleef de magie van staal

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar al onze mogelijkheden!

Wij verwelkomen u graag tijdens onze exclusieve hekwerk dagen op 5, 6 & 7 oktober 2023 in onze showroom in Elburg om u vrijblijvend te adviseren, uw wensen te bespreken en u alle opties en mogelijkheden te presenteren.

Meld u aan via de knop ‘reserveer hier uw tijd’.

Aanmelden exclusieve hekwerk dagen

RESERVEER HIER UW TIJD

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies