HEKWERK & BEVEILIGINGSDAGEN – ELBURG

11, 12 en 13 april 2024

RESERVEER HIER UW TIJD

Vrijblijvend advies 

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, vervaardigt en installeert luxe maatwerk poorten & hekwerken en Van Klompenburg Beveiliging is dé expert op het gebied van geavanceerde beveiligingssystemen. Voor een maatwerk stalen deur of trap kunt u terecht bij ons dochterbedrijf Staal in Interieur. Bij ons vindt u alles onder één dak.

Tijdens onze exclusieve hekwerk en beveiligingsdagen op 11, 12 en 13 april 2024 gaat u onder het genot van een kopje koffie met onze professionals om de tafel om uw wensen te bespreken. Of u nu op zoek bent naar een toegangspoort voor thuis, een hekwerk voor uw bedrijfspand, een complete beveiligingsinstallatie voor op kantoor of een stijlvolle stalen deur in huis; laat u inspireren door de mogelijkheden!

BOEK NU!

Kies uw ijzersterke deal 

U ontvangt speciaal als bezoeker van onze exclusieve hekwerk en beveiligingsdagen, bij aanschaf van een poort, beveiligingssysteem of stalen deur/trap één van onderstaande producten naar keuze:

✔ Intercomsysteem t.w.v. € 1.800,-!*
✔ Ajax alarmsysteem t.w.v. € 1.600,-!*
✔ Waardecheque t.w.v. € 350,-!*

Voor alle bezoekers ligt een heerlijke verassing klaar, waaronder een lunchbon van de overheerlijke Bakker Schuld uit Elburg!

*vraag onze adviseurs naar de voorwaarden

KIES HIER UW DEAL

Laat u inspireren

De exclusieve hekwerk & beveiligingsdagen staan in het teken van inspiratie. Wij presenteren u ons gehele aanbod aan poorten, hekwerken, beveiligingssystemen en stalen designs voor in uw interieur. Denk hierbij aan verschillende modellen, uitvoeringen en besturingen.

Bij Van Klompenburg wordt uw stalen design op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct.

Wees verzekerd van veiligheid en bespreek uw casus op onze adviesdagen met onze beveiligingsexperts. Wij helpen u graag!

STAAL IN INTERIEUR

Ontmoet onze vakmannen 

Zien is beleven! Neem een kijkje achter de schermen in onze werkplaats en tekenkamer. Zie met eigen ogen hoe een concepttekening in 3D tot stand komt en hoe onze vakspecialisten alle stalen producten met de hand vervaardigen.

Op onze beveiligingsafdeling staat onze experts voor u klaar om de functionaliteiten van onze beveiligingssystemen aan u te presenteren.

Ambacht en vakmanschap komt tot leven!

RESERVEER HIER

Beleef de kracht van vakmanschap

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar al onze mogelijkheden!

Wij verwelkomen u graag tijdens onze exclusieve adviesdagen op 11, 12 & 13 april in onze showroom in Elburg om u vrijblijvend te adviseren, uw wensen te bespreken en u alle opties en mogelijkheden te presenteren.

AANMELDEN

Aanmelden exclusieve adviesdagen

RESERVEER HIER UW TIJD

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies