Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Historie

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is een begrip in de regio, al bijna 20 jaar en heeft een rijke historie. Sinds 1996 zijn wij specialist in het plaatsen van hekwerk voor de zakelijke en particuliere markt. Van spijlenhekwerk tot elektrische poorten en van sierhekwerk tot gaashekwerken. Wij leveren hekwerken aan particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, kinderdagverblijven en (sport)verenigingen.

Oprichting

Willem van Klompenburg vestigt in 1996 zijn bedrijf op zijn woonerf in ‘t Harde. De eerste jaren begint hij daar met het produceren van sierhekwerk, schuifpoorten en inrijpoorten. Als extra dienst legt hij regelmatig elektrische poorten aan. In de eerste 10 jaar groeit het bedrijf gestaag en neemt Willem van Klompenburg zijn eerste personeel aan. Hij neemt een elektricien aan voor het automatiseren van de inrijpoorten en schuifpoorten en een lasser voor het sierhekwerk.

Al snel blijkt de ruimte waarin gewerkt wordt te klein te zijn en wordt er een nieuwe loods gebouwd. Een nieuwe stap, waardoor het bedrijf de mogelijkheden heeft om door te groeien. Niet alleen met de huidige hekwerken. Ook kunnen er vanaf die tijd grotere schuifpoorten geproduceerd worden en is er meer capaciteit voor productie van hekwerk op maat.

Verhuizing 2006

In 2006 blijkt het terrein bij de woonlocatie van Van Klompenburg niet langer geschikt voor de productie van de hekwerken. Er wordt in de buurt gekeken naar een geschikte locatie. Deze locatie moet voldoende ruimte geven om te kunnen groeien en moet goed bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers. De geschikte locatie wordt gevonden in Doornspijk. Het bedrijf is verplaatst naar dit adres en tot op heden is Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging nog steeds gevestigd op dit adres.

De nieuwe locatie is geschikt om te groeien en Van Klompenburg breidt zijn diensten uit. Er wordt, in de productiehal, een eigen smederij aangelegd en een smid in dienst genomen. Vanaf dan kunnen ook de smeedijzeren hekwerken op maat in eigen beheer geproduceerd worden.

Genomineerd ‘Beveiligingsbedrijf van 2015’

Van Klompenburg wil u een compleet dienstenpakket op het gebied van beveiliging aan kunnen bieden. Om dit te kunnen, leveren zij ook beveiligingsproducten, zoals alarminstallaties, camerasystemen en brandmeldinstallaties. Als totaalaanbieder in veiligheid heeft Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging in 2011 het keurmerk VEB ontvangen en zijn zij in 2015 genomineerd voor Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015.

Verhuizing 2016

Vanaf september 2016 is van Klompenburg verhuisd naar een nieuw  pand in Elburg. De huidige locatie was door de groei van het bedrijf en de uitbreiding van de werkzaamheden niet meer geschikt. Het nieuwe pand aan de Rietkraag 11 te Elburg is voorzien van een modernere werkplaats, demoruimte en siertuin.