Slider Image

Van Klompenburg genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van 2015’

DOORNSPIJK – Het Doornspijkse bedrijf Van Klompenburg Hekwerk & Beveiliging is genomineerd voor de landelijke titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015’. De verkiezing is een initiatief van het VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven). De jury bestaat uit inspecteurs die het afgelopen jaar de ruim 500 aangesloten bedrijven bezochten.

Van Klompenburg is genomineerd vanwege de correcte manier van uitvoering, aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en het bieden van innovatieve oplossingen. “Een inspecteur van de VEB loopt een dag met je mee, beoordeeld interne bedrijfsprocessen en wil opgeleverd werk zien. Natuurlijk hoop je op een nominatie, maar dit hadden we niet verwacht’’, aldus de trotse Maurits van Klompenburg.

Waardering

Hoewel het nog om een nominatie gaat, ziet van Klompenburg dit als een kroon op het werk van de afgelopen jaren. ’’We werken met een team van 13 gemotiveerde medewerkers waarmee we voor de klant een totaaloplossing bieden op het gebied van beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Wij denken met de klant mee en zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Het is mooi om te zien dat onze werkwijze door een onafhankelijke en deskundige instantie wordt gewaardeerd’’, besluit Van Klompenburg.

 
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp
 

Laatste project

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

 
 
 
 

Laatste nieuws

Wat is het voordeel van een schuifpoort?