Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Garantie en Onderhoud

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging staat voor kwaliteit. Op al onze hekwerken, poorten en automatische toegangen krijgt u minimaal een jaar garantie. Op het verzinken en poedercoaten van onze producten gelden langere garantietermijnen. Onze vakspecialisten kunnen u hierover informeren. U kunt het ook terugvinden in onze algemene voorwaarden. Wilt u na deze garantietermijn de kwaliteit behouden? Sluit dan een contract af voor jaarlijks onderhoud.

Jaarlijks onderhoud

Tijdens en na de garantietermijn kunt u een onderhoudscontract afsluiten en komen wij uw systemen jaarlijks controleren en onderhouden. Als geen ander weet Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging hoe belangrijk het is om een solide toegang te hebben tot uw terrein, uw hekwerk in goede conditie te houden en storingen te voorkomen. Invloeden van buitenaf kunnen uw hekwerk en/of installaties aantasten, zodat er mankementen kunnen optreden. Tijdens het jaarlijkse onderhoud worden alle essentiële punten nagelopen en gereinigd. Hierdoor beperkt u de kans op mankementen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u onverhoopt toch een storing? Dan streven wij er na om uw storing binnen twee werkdagen op te lossen. Wanneer u een onderhoudscontract heeft, krijgt u voorrang bij een storing. Ook heeft u de mogelijkheid om een contract af te sluiten met 24-uurs service.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging biedt deze onderhoudservice ook aan als het hekwerk en/of installatie niet door haar geplaatst is. Wenst u een onderhoudscontract? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.