Slider Image

Onze poedercoating personaliseert uw hek of poort

Een flinke regenbui, stralende zon, een lange periode met vorst… staal krijgt tijdens zijn leven buiten flink wat te verduren! Om het materiaal in optimale conditie te houden, wordt ons staal thermisch verzinkt en in veel gevallen vervolgens gepoedercoat. Zo behoudt uw poort zijn kwaliteit en krijgt corrosie (zoals roestvorming) geen kans. Door de vele kleuropties van de poedercoating personaliseert u uw hekwerk of poort zoals u dat wilt.

De plus van een poedercoating

Onze poedercoatings zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. De coatings zijn ontwikkeld volgens strenge eisen en richtlijnen, dus u geniet gegarandeerd lang van een duurzaam product. Afhankelijk van het materiaal, de situatie en de leefomgeving van het product, zal de laag één, twee of drie keer aangebracht worden. De UV-wering in de poedercoating verzekert u van goede bescherming tegen zonlicht. Gecoat materiaal is makkelijk te reinigen en bovendien krasbestendig.

Welke kleur kiest u voor uw poort of hek?

Zowel kleuren, zoveel mogelijkheden! De kleur van onze poedercoatings is gebaseerd op RAL-kleuren. Dit betekent dat er een wereld aan mogelijkheden is als het gaat om de kleurkeuze van uw poort of hek. Uiteraard denken onze medewerkers graag met u mee als het gaat om het adviseren van kleuren en stijlen.

Al onze stalen producten worden gepoedercoat bij Rotocoat B.V. in IJssemuiden.

 
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp
 

Laatste project

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

 
 
 
 

Laatste nieuws

Wat is het voordeel van een schuifpoort?