Industriepoort – HP Bouw- en Aannemersbedrijf Woerden

De industriepoort is onmisbaar als u uw bedrijfspand hebt gevestigd op bijvoorbeeld een industrieterrein / bedrijventerrein. Een industriepoort overbrugt de doorgang van het bedrijfspand naar een magazijn, een ander bedrijfspand of naar de uitrit. Onze poorten welke op maat kunnen worden samengesteld zijn modern, van uitstekende kwaliteit en worden op professionele wijze bij uw bedrijf geplaatst.

Bij HP Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V. in Woerden realiseerden wij een zwarte spijlenschuifpoort om het terrein af te bakenen.

Krachtige industriepoorten 

Schuifpoorten zijn een handige en veilige manier voor een oprit naar een bedrijfspand. De poort is niet alleen eenvoudig in de bediening, maar ook onderhoudsvrij, doordat deze thermisch verzinkt is en vervolgende gepoedercoat in de gewenste RAL-kleur.

Industriepoorten worden veel gebruikt en moeten gebruiksvriendelijk, snel en veilig zijn. De poorten bij Van Klompenburg worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren kunnen wij u een poort aanbieden die volledig aansluit op de gewenste functionaliteit en de situatie.

Bij HP is gekozen voor een elektrische schuifpoort met doorgestoken spijlen. U kunt er ook voor kiezen om de bovenzijde af te werken met een puntenkam. Een puntenkam bemoeilijkt het overklimmen van de poort.

Naast hekwerken en poorten bent u ook bij ons aan het goede adres voor toegangscontrole.

Industrieel Hekwerk

Dubbelstaafmathekwerk leent zich uitstekend voor het omheinen van een terrein. Het gehele terrein bij HP is afgebakend met dit stevige DSM-hekwerk. Zoekt u industrieel hekwerk voor uw bedrijfsterrein? Wij zijn ook gespecialiseerd in spijlenhekwerk, gaashekwerken en sierhekwerken.

Lees meer over schuifpoorten

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies