Stalen poort met Nobelwoord houtvulling – Bilthoven

Maatwerkproject: hoogwaardig Nobelwood 

Deze fraaie toegangspoort hebben wij recentelijk vervaardigd en geplaatst in Bilthoven. Dit project betreft de installatie van een dubbele draaipoort met een elegante en duurzame uitstraling. De poort bestaat uit een stalen frame met Nobelwoord houtvulling. De combinatie van het stalen frame, de dubbellaagse poedercoating en het hoogwaardige Nobelwood hout resulteert in een indrukwekkende toegangspoort die naadloos aansluit bij het omringende landschap.

Offerte aanvragen voor dit project

Dubbele draaipoort met strak matzwart stalen frame

De stalen poort met Nobelwood houtvulling is een maatwerkproject dat vervaardigd is door onze vakkundige medewerkers in onze eigen werkplaats in Elburg. Ons montageteam heeft de poort geplaatst tussen de bestaande metselkolommen, waardoor deze perfect past bij de architectuur van het terrein. Het stalen frame van de poort is vervaardigd van hoogwaardig staal en vervolgens dubbellaags gepoedercoat in Ral 9005 matzwart, waardoor het frame beschermd is tegen weersinvloeden en een strakke uitstraling heeft.

Duurzaamheid en esthetiek gecombineerd met Nobelwood houtvulling

Wat deze poort echt bijzonder maakt, is de Nobelwood houtvulling. Nobelwood is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Nobelwood is biologisch gemodificeerd naaldhout met biopolymeren die afkomstig zijn van de afvalbiomassa van rietsuikerstengels. Na droging en polymerisatie is het voordien zachte naaldhout duurzaam, sterk en stabiel geworden. Onder hoge druk wordt het hout in de kern geïmpregneerd met in water opgeloste bio-polymeren. Deze bio-polymeren worden vervaagd uit een bagasse. De vloeistof geeft NobelWood een goudbruine kleur. Deze combinatie resulteert in een materiaal dat de warme uitstraling en natuurlijke textuur van hout behoudt, terwijl het bestand is tegen rot, schimmel, insecten en weersinvloeden.

De Nobelwood houtvulling van de poort zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling die perfect past bij zowel moderne als klassieke architectuur.

Poort samenstellen in configurator

Ondergrondse Beninca aandrijving voor gemakkelijke bediening

Om het gebruiksgemak te vergroten, is de poort uitgerust met een ondergrondse Beninca aandrijving. Met behulp van een handzender of een app op de telefoon kunnen de gebruikers de poort eenvoudig op afstand openen en sluiten. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook extra veiligheid, omdat de poort op afstand kan worden bediend zonder uit de auto te stappen.

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Gerjan staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Wat is Nobelwood en waarom is het een goede keuze voor de houtvulling?

    Hoe wordt de poort bediend?

    Kan de poort worden aangepast aan bestaande metselkolommen?

    Kan de poort worden geïnstalleerd in andere kleuren of met ander houtsoorten?