Bedrijfsbeveiliging met spijlen schuifpoort en DSM hekwerk, Nunspeet

Een goed afgesloten bedrijfsterrein is belangrijk om diefstal of vernieling te voorkomen. Bij dit project werd het volledige pand van FD Houtbewerking op maat omheind met een hoogwaardig DSM hekwerk. De entree van het terrein wordt afgesloten met een spijlen schuifpoort. Door hoogwaardige bedrijfsbeveiliging voldoet het pand aan de eisen die opgesteld zijn volgens het parkmanagement op bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet.

Spijlen schuifpoort als toegangspoort

De opdrachtgever koos voor een schuifpoort die opgebouwd is uit strakke spijlen. Het geheel krijgt zo een stoer karakter, zeker in combinatie met de donkere poedercoating van het hekwerk. Het grote voordeel van een schuifpoort is dat de poort geen draairuimte nodig heeft. U houdt daardoor extra erfruimte over, bijvoorbeeld voor parkeerplaatsen. Ook bij een smal terrein is deze optie erg praktisch. De spijlen schuifpoort is uitgevoerd met een Ready2go kast. Dit houdt in dat de motor in een stalen kast zit, zodat deze hufterproof is en een hoge inbraakvertraging heeft. De handbediende poort is uitgevoerd met een Nemef slotkast. Dit fraaie insteekslot is bijna volledig weggewerkt in de schuifpoort zelf, waardoor alleen de voorplaat nog zichtbaar is.

Dubbel staafmat hekwerk als omheining

DSM staat voor dubbel staafmat. Dit type hekwerk zorgt voor een open karakter– u kunt er immers gemakkelijk doorheen kijken – maar het is bovendien erg sterk. Een dubbel staafmat hek heeft daardoor een hogere inbraakwering dan bijvoorbeeld gaashekwerk. Bovendien is het materiaal in elke gewenste kleur te coaten. Zo bent u verzekerd van een hekwerk dat volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Bedrijfsbeveiliging: hekwerk en beveiliging gaan hand in hand

Tijdens deze klus blijkt weer dat hekwerk en beveiliging een geweldige combinatie zijn. Naast de spijlen schuifpoort en het DSM hekwerk, is er namelijk ook een beveiligingssysteem aangelegd bij het pand. Lees hierover alles op deze pagina van Van Klompenburg beveiliging.

 
Schuifpoort met stripvulling
 

Schuifpoort met stripvulling

 
 
 
 

Vrijdragende sier schuifpoort

 
Vrijdragende sier schuifpoort