Dubbele draaipoort van staal en hout

Hout en staal vormen een combinatie van wereldformaat. Dat bewijst dit fraaie project waarbij beide materialen samen een prachtige poort vormen. De dubbele draaipoort met houtvulling heeft een schitterende, stalen omlijsting. Deze is thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat, zodat hij uitstekend bestand is tegen weersinvloeden.

 

Dubbele draaipoort met houten aankleding van red ceder

Aan beide zijden van de poort zijn red ceder planken gemonteerd. Ze bevatten een veer en groef, waardoor alle planken netjes op elkaar aansluiten. Het hout is geolied, zodat er een schitterende kleur ontstaat. Bovendien krijgt het hout daardoor een extra beschermlaag. Door aan beide zijden van de poort verticale, houten planken te plaatsen, ziet u het stalen raamwerk van de poort niet. Dit verhoogt de esthetische uitstraling van het project. Voor liefhebbers van hout!

 

Ingenieuze poeren, van alle gemakken voorzien

De poeren zijn gemetseld en vervolgens gestuct. Er is een postkast in één van de kolommen geplaatst, met een prettige hoogte zodat u niet ver hoeft te bukken als u de post pakt. Beide poeren zijn afgewerkt met Belgisch hardstenen kolomafdekkers. Bovendien is er een Dahua intercomsysteem mét camera in de poer verwerkt. Dit is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch en comfortabel. U ziet direct wie er aanbelt en voor uw poort staat! De Genius Roller ondergrondse aandrijving en de bijbehorende fotocellen met infraroodstralen maken het geheel compleet. Zij zorgen ervoor dat de dubbele draaipoort niet sluit wanneer iets of iemand de infraroodstraal onderbreekt. Zo worden ongelukken of vervelende schades voorkomen!

Heeft u ook interesse in een soortgelijke poort of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact met ons op!

 
Gesmede sierpoorten, Wezep
 

Gesmede sierpoorten, Wezep

 
 
 
 

Totaalproject poorten en hekwerken, Hierden

 
Totaalproject poorten en hekwerken, Hierden