Dubbele en enkele houtlook draaipoort, Nunspeet

Deze poort straalt charme en karakter uit! Op verzoek van onze opdrachtgever maakten we een fraaie houtlook draaipoort met zowel een dubbele poort als een enkele looppoort. Het voordeel van de combinatie van een grote en kleine poort, is dat de dubbele draaipoort niet geopend hoeft te worden wanneer er slechts een voetganger of fietser het erf op wil. De looppoort zorgt daarmee voor extra comfort en gebruiksgemak. Ook op zoek naar een praktische én mooie poort voor uw erf? Neem contact met ons op!

Looppoort met kinderbeveiliging

U opent deze looppoort met een deurklink aan de buitenzijde en een kidlock klink aan de binnenzijde van de poort. Deze speciale kidlock klink gaat pas open wanneer er een bepaalde kracht op uitgeoefend wordt. Kinderen krijgen dit op jonge leeftijd niet voor elkaar, waardoor dit type deurbeslag perfect geldt als extra kinderbeveiliging. Zo rent uw kleine niet zomaar de weg op! De beide klinken functioneren met hulp van een smaldeurslot. Dit fraaie insteekslot is ontwikkeld voor deuren of poorten waar alleen een ondiep slot in gemonteerd kan worden.

Totaalpakket: dubbele en enkele houtlook draaipoort en DSM-hekwerk

Om het erf van deze woning totaal af te sluiten, plaatsten we DSM-hekwerk (een hekwerk van kwalitatief dubbel staafmat). De draaipoort zelf heeft een mooie houtlook. De aandrijving van de dubbele draaipoort gebeurt middels een Mistral 300 bovengrondse aandrijving.

 
Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet
 

Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet

 
 
 
 

Houten hekwerk en poorten, Braamt

 
Houten hekwerk en poorten, Braamt