Dubbele houtlook draaipoort

Op een schitterende locatie midden in de bossen mochten wij dit project realiseren met een dubbele houtlook draaipoort. Het eenvoudige lijnenspel in combinatie met de fraaie, plaatstalen palen maakt een duidelijk statement tussen de bomen.

Dubbele houtlook draaipoort met extra’s

De uitstraling van de draaipoort is eenvoudig en ijzersterk. Er zijn echter wel degelijk extra’s toegevoegd die het comfort en gebruiksgemak voor de eigenaar verhogen. Zo zit er een ALLUX 800 pakketbrievenbus verwerkt in de stalen kolommen. Hier kan de postbode dus niet alleen zijn enveloppen in deponeren, maar ook de pakketbezorger hoeft niet verder aan te bellen. De plaatstalen palen zijn bovenaan afgewerkt met gezette, stalen petten. De dubbele draaipoort wordt aangedreven met een ondergrondse Genius Roller aandrijving.

Dubbelstaafmat rondom

Leven in het bos heeft veel voordelen, zoals de rust en vrijheid. Het kan echter ook betekenen dat ongenode viervoeters uw terrein betreden, zoals everzwijnen. Om te voorkomen dat zij van de tuin een mollenveld maken, is er rondom het erf een DSM-hekwerk gemonteerd. Het dubbelstaafmat zorgt voor een solide, sterke afscheiding dat een obstakel is voor onbevoegden en ongewenste dieren. Door het hek af te werken in dezelfde kleur als de draaipoort en de poeren, sluiten poort en hek mooi op elkaar aan.

 
Sierpoorten houtlook, Doetinchem
 

Sierpoorten houtlook, Doetinchem

 
 
 
 

Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet

 
Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet