Hekwerk Den Haag

Dit project in het hart van Den Haag is een prachtig voorbeeld op het gebied van maatwerk. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft hier een passend hekwerk op muur, draaipoorten en geautomatiseerde schuifpoort geïnstalleerd.

Hekwerk

Het hekwerk is volledig op maat geproduceerd in onze productiehal te Elburg. Op de muur is een prachtig passend industriehekwerk gemonteerd, welke precies meeloopt in de lijn met de muur. Het industriehekwerk is op de muur gemonteerd door middel van muurplaten en RVS-materialen.

Draaipoorten

De dubbele draaipoorten zijn in dezelfde stijl uitgevoerd als het hekwerk. Voor de afhanging van poorten is gekozen voor degelijke RVS scharnieren. Als afsluiting is gekozen voor een elektroslot, welke te openen is vanuit het pand met behulp van een intercomsysteem.

Geautomatiseerde schuifpoort

De volledig geautomatiseerde schuifpoort is aangebracht in de garage van het pand. In geopende stand biedt deze de volledige doorrijdruimte. Dit hebben wij gerealiseerd door de poort in de garage te laten schuiven als deze geopend wordt, zo wordt de ruimte optimaal benut. De poort is voorzien van een aandrijving welke te bedienen is door middel van handzenders en vanuit het pand.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in industriehekwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Hekwerk Den Haag
 

Hekwerk Den Haag