Houten hekwerk en poorten, Braamt

Voor onze klant in Braamt, vlakbij Doetinchem hebben wij een hekwerk project uitgevoerd welke bijna volledig uit hout bestaat. Engels hekwerk, gaashekwerk aan houten palen, op maat gemaakte houten inrijpoort inclusief automatische GENIUS poortaandrijving.

Engels hekwerk

Aan de voorzijde van de woning is een Engels hekwerk aangebracht. Dit is een kastanje houten hekwerk welke gemonteerd wordt aan dikke kastanje houten palen. Het Engelse lattenhekwerk is aan elkaar gevlochten door ijzerdraad. De hoekpalen zijn extra geschoord, waardoor er een zeer sterke constructie ontstaat.

Gaashekwerk

De achterzijde van het perceel is voorzien van een gaashekwerk met houten palen. Dit speciale gaashekwerk weert vele dieren, waardoor dit een ideale afrastering is in een dierrijk gebied. Het gaas wordt door middel van krammen aan de dikke kastanje houten palen bevestigd. Om overklimmen te voorkomen is er bovenlangs een prikkeldraad aangebracht.

Houten inrijpoort en looppoort

De houten poort is volledig op maat geproduceerd en bestaat enkel uit het hoogwaardige Iroko hout. Iroko hout is een duurzaam houtsoort en vergrijst op den duur. De poort is afgehangen aan stevige Iroko houten poortpalen en voorzien van hoogwaardige scharnieren. De onderzijde is ingefreesd voor de montage van de aandrijfarmen.

Poortaandrijving

De poortaandrijving is aan de onderzijde van de poort aangebracht. De motoren liggen in speciale bakken, gelijk met het straatwerk. Met een druk op de knop opent de houten poort zich en kan er toegang worden verschaft tot het terrein.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in houten hekwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Dubbele houtlook draaipoort
 

Dubbele houtlook draaipoort

 
 
 
 

Dubbele draaipoort van staal en hout

 
Dubbele draaipoort van staal en hout