Houtlook schuifpoort met bijpassend hekwerk

Bent u op zoek naar een nieuw hek rondom uw erf? Bekijk de mogelijkheden van kwalitatief hekwerk van Van Klompenburg hekwerk en beveiliging! In ons assortiment vindt u onder andere houtlook poorten en hekken. Schitterende producten met de uitstraling van hout, maar het gebruiksgemak van hoogwaardig staal. Bij dit project in Nunspeet mochten we een houtlook schuifpoort met bijpassend hekwerk leveren, compleet met DSM-hek om de erfgrens langs de zijkanten ook af te sluiten.

Waarom houtlook schuifpoort met bijpassend hekwerk?

Hout geeft door haar natuurlijke uitstraling een gevoel van warmte. Voor veel mensen zijn houten materialen echter niet praktisch in het dagelijks gebruik. Ze hebben bijvoorbeeld geen tijd voor het onderhoud of vinden de totale constructie te zwaar. In deze gevallen is houtlook een uitstekend alternatief. Bij een houtlook poort wordt er gebruik gemaakt van holle, stalen kokerprofielen, die een stuk lichter in gewicht zijn dan massief hout. De stalen profielen worden thermisch verzinkt en gecoat in de door de klant gewenste kleur. Vervolgens hoeft hier niets meer aan gedaan te worden, want het materiaal blijft onaangetast in weer en wind. Het maakt onze stalen houtlook schuifpoorten en houtlook hekwerken tot een veel gekozen optie van onze klanten.

Schuifpoort met details voor gebruiksgemak en comfort

Bij dit project in Nunspeet plaatsten we een Genius Falcon 20C schuifpoort aandrijving, zodat de schuifpoort bediend kan worden met één druk op de knop. De briefkast gaat op in het hekwerk omdat deze erin gelast is en omdat hij gemaakt is van hetzelfde materiaal. Een esthetische oplossing met praktisch gemak, want de postbezorger kan eenvoudig vanaf de stoep de post in de brievenbus stoppen. De poeren waar de schuifpoort aan hangt, zijn robuuste plaatstalen palen met een gezette kap. Ook deze zijn gecoat in dezelfde kleur als de poort, evenals het DSM-hekwerk dat naar achteren toe het erf begrenst.

 
Telescopische schuifpoorten, Zoetermeer
 

Telescopische schuifpoorten, Zoetermeer

 
 
 
 

Inrijpoorten, Drenthe

 
Inrijpoorten, Drenthe