Klassiek sierhekwerk Elburg

Dit project is uitgevoerd in de binnenstad van Elburg. De Hanzestad Elburg heeft een volledig eigen karakter en hierbij hoort een passend sierhekwerk. Van Klompenburg heeft dit hekwerkproject mogen uitvoeren, en dit volledig in stijl van de binnenstad vormgegeven.

Sierhekwerk

Het hekwerk is uitgevoerd in massieve materialen. Dit geeft het hekwerk een eenvoudige maar exclusieve uitstraling. De liggers van het hekwerk zijn uitgevoerd in stafmateriaal, waardoor de massieve spijlen zijn aangebracht. De massieve spijlen zijn met de hand gebogen in een sierlijke ronding, waardoor er een klassieke draai aan het hekwerk wordt gegeven.

Ieder perceel is ook voorzien van een loopdeur in stijl. De loopdeur is voorzien van een degelijk slot, welke voorzien is van een sierkruk en stevig slot.

Behandeling sierhekwerk

Het hekwerk is volbad verzinkt om roestvorming tegen te gaan en is daarna voorzien van een poedercoating in de kleur RAL 6009 groen.

Montage hekwerk

De palen van het hekwerk zijn circa 80 centimeter in de grond gemonteerd en aangestort met beton. Daarna zijn de hekwerk vakken vakkundig tussen de palen gemonteerd en met een laserapparaat netjes op hoogte afgesteld.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een op maat gemaakt sierhekwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs! Zie voor meer informatie ook onze pagina sierhekwerk.

 
Sierhekwerk Apeldoorn
 

Sierhekwerk Apeldoorn

 
 
 
 

Klassiek sierhekwerk Elburg

 
Klassiek sierhekwerk Elburg