Landelijke poort en bijpassend hekwerk, Hierden

Een poort versterkt de uitstraling van een woning of bedrijfspand. Bij Van Klompenburg vindt u daarom alleen de beste materialen voor hekwerken en poorten. Hun team van ervaren vakmensen werkt met passie aan maatwerk voor elke situatie. Bij dit project in Hierden ziet u in de praktijk hoe belangrijk het is dat de sfeer van een landelijke poort aansluit bij een pand in dezelfde stijl. Zo worden beide versterkt!

Landelijke poort met bijpassend sierhekwerk

Op dit perceel mochten we een dubbele draaipoort monteren in fraaie, landelijke stijl. Naast stalen spijlen zijn er ronde cirkels en bollen in de poort verwerkt. Om de gehele voorgevel van de woning dezelfde uitstraling te geven, is het sierhekwerk uitgevoerd in hetzelfde ontwerp als de draaipoort. De dubbele draaipoort wordt aangedreven door een Genius roller. Deze bevindt zich onder het straatwerk, zodat u hier nagenoeg niets van ziet. Ook zit er in het midden van de oprit – op de plek waar beide delen van de draaipoort bij elkaar komen – geen verhoging waar eventuele grendels in moeten schuiven. Dit betekent dat het straatwerk netjes doorloopt. Er zijn geen obstakels waaraan u zich kunt bezeren of waarover u kunt struikelen.

Gemetselde poeren in de stijl van het huis

Naast de eenheid in het hekwerk, ziet u in dit project nog een mooie parallel. De gemetselde poeren die de draaipoort dragen, zijn namelijk gemaakt van dezelfde stenen als het woonhuis. Dit versterkt het gevoel van onderlinge eenheid. De kolommen zijn zelfs op dezelfde manier gevoegd als het woonhuis, met twee kleuren voegsel! De poeren zijn afgewerkt met een robuuste, antracietkleurige pet. Deze lijkt op de stijl van de dakpannen op het pand, waarmee de cirkel rond is.

Poort aanschaffen? Ga voor maatwerk!

Bent u ook op zoek naar een (landelijke) poort of hekwerk voor uw erfgrens. Neem vrijblijvend contact op met de professionals van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging. Samen kijken we graag naar een passende oplossing voor uw situatie.

 
Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet
 

Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet

 
 
 
 

Houten hekwerk en poorten, Braamt

 
Houten hekwerk en poorten, Braamt