Moderne draaipoort en sierhekwerk, Hierden

Bij dit project in Hierden realiseerden we voor de klant een moderne draaipoort. De dubbele draaipoort is afgewerkt in donkere houtlook, zodat het van een afstandje lijkt alsof u voor een houten poort staat. Het sierhekwerk dat voorlangs loopt, is afgewerkt in dezelfde stijl.

Moderne draaipoort in houtlook

Zoals gezegd, heeft deze draaipoort een houtlook. Hoewel het hout lijkt, is het verzinkt en gecoat metaal. Van een afstandje is de moderne draaipoort echter amper van hout te onderscheiden! Het grote voordeel van een houtlook poort is dat deze minder onderhoud vereist. Waar hout regelmatig geverfd of gebeitst moet worden, wordt deze variant al in de fabriek klaargemaakt. Bovendien is het materiaal lichter, omdat de stalen kokers hol zijn terwijl hout massief is. Ook voor werking van de poort hoeft u niet bang te zijn: de houtlook draaipoort blijft altijd zijn vorm en formaat behouden.

Stijlvolle erfafscheiding met gemetselde kolommen

De kolommen die de dubbele draaipoort dragen, zijn op fraaie wijze gemetseld in dezelfde stijl als het woonhuis. Ze zijn afgewerkt met hardstalen petten in een donkere kleur. De dubbele houtlook draaipoort wordt aangedreven door een ondergrondse Genius roller aandrijving. Op de poeren vindt u de deurbel en een geïntegreerde brievenbus. Zo hoeft u geen aparte postkast aan de weg te plaatsen. Ook een opvallend huisnummer is gemonteerd op één van de kolommen, in dezelfde kleur als het hekwerk en de draaipoort. Heeft u ook interesse in zo’n moderne draaipoort? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 
Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet
 

Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet

 
 
 
 

Houten hekwerk en poorten, Braamt

 
Houten hekwerk en poorten, Braamt