Sierpoorten houtlook, Doetinchem

Onze klant in Doetinchem wenste een eigentijdse en strakke afsluiting van haar terrein. Dit heeft van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging gerealiseerd door middel van diverse draaipoorten en een dichte schuifpoort.

Inrijpoorten Doetinchem

De inrijpoorten zijn uitgevoerd met stevige en robuuste kokerprofielen. De vulling van de poorten zijn dicht op elkaar gemonteerd waardoor er enige privacy wordt gerealiseerd. De poorten zijn gemonteerd aan stevige palen van 40 x 40 cm. Deze palen zijn voorzien van verlichting met schemerschakelaars, brievenbus en het besturingssysteem voor de automatische aandrijving.

Genius roller poortaandrijving

De poortaandrijving is aan de onderzijde van de poorten gemonteerd. De motoren zijn in de grond gemonteerd, in een speciale aandrijfbak. Dit is een uniek systeem, vooral omdat hierdoor geen motoren zichtbaar zijn.

Vrijdragende schuifpoort

De vrijdragende schuifpoort biedt volledige privacy, omdat deze is gevuld met aluminium planken. De aluminium planken hebben een zeer lange levensduur en ziet er erg strak uit. Om het terrein gemakkelijk te bereiken is naast de schuifpoort een enkele draaideur geplaatst in exact dezelfde uitvoering.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Dubbele houtlook draaipoort
 

Dubbele houtlook draaipoort

 
 
 
 

Dubbele draaipoort van staal en hout

 
Dubbele draaipoort van staal en hout