Sierhekwerk en beveiliging Hierden

Hekwerk en beveiliging, dat is het totaalpakket wat van Klompenburg de klant kan bieden. Dit project omvat al deze kwaliteiten.

Inrijpoort houtlook

De inrijpoort is vervaardigd uit stalen kokermaterialen, maar toont als een houten poort. Dit is voornamelijk gecreƫerd door het gebruik van brede gewalste kokers. De poort is afgehangen aan brede poortpalen van 40 x 40 cm. Deze poortpalen zijn voorzien van brievenbus, verlichting, intercominstallatie met camera en ingebouwde besturing voor de poortaandrijving.

Poortaandrijving

De poort kan automatisch geopend worden door middel van de ondergrondse poortaandrijving. Het besturingssysteem is geheel verwerkt in de grote stalen palen. Standaard kan de poort worden bediend door middel van handzenders. Als extra bedieningsoptie is er gekozen voor een GSM-module. Deze module is voorzien van een SIM-kaart met ingeprogrammeerde contacten. Deze contacten kunnen door middel van een telefoonoproep de poort openen, ongeacht de locatie waar men verblijft.

Houten hekwerk

Als omrastering van het achtergelegen terrein is gekozen voor eiken geschilde palen met een gaashekwerk. Om overklimming te voorkomen is een puntdraad aangebracht.

Houten inrijpoort

Als toegang tot het achterterrein is een eiken houten draaipoort aangebracht met stevige ophanging. De eiken draaipoort is onbehandeld, waardoor na verloop van tijd gaat verkleuren. De palen zijn door middel van ronde eiken palen geschoord.

Traphekwerk

In de woning is een sierlijk traphek aangebracht. Deze trapleuning is vervaardigd uit stafmateriaal met daartussen warm gesmede krullen. Boven aan de trap is een deurtje aangebracht, zodat valgevaar wordt voorkomen. Het traphekwerk is gecoat in een zwarte kleur.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een maatwerkoplossing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Sierhekwerk Apeldoorn
 

Sierhekwerk Apeldoorn

 
 
 
 

Klassiek sierhekwerk Elburg

 
Klassiek sierhekwerk Elburg