Inrijpoorten, Drenthe

Een prachtige villa middenin in de natuur van Drenthe. Bij deze particuliere klant heeft van Klompenburg een drietal zwaar uitgevoerde poorten geleverd. Twee van de drie poorten zijn door middel van een ondergrondse poortaandrijving geautomatiseerd. Hierdoor kan men op afstand toegang krijgen tot het terrein.

Poorten

De poorten zijn geproduceerd uit zeer stevige kokermaterialen. Het gemiddelde gewicht van deze poorten bedraagt ongeveer 750 kilogram. Door het flinke gewicht zijn er zeer degelijke scharnieren en sluitwerk toegepast. Een van de drie poorten is voorzien van handbediening. Deze poort is te openen door middel van een speciale cilinder. De overige twee poorten zijn voorzien van motoren.

Poortpalen

De stalen poortpalen zijn vervaardigd uit stalen plaat. Deze palen zijn speciaal op maat gemaakt. Tijdens dit proces zijn direct de uitsparingen voor de intercom en brievenbus uitgesneden. Hierdoor ontstaat een zeer strak geheel. De intercom ligt door deze inbouw volledig vlak met de paal. Onder de intercom is de brievenbusklep aangebracht. Aan de binnenzijde van de paal is een deur gemaakt om gemakkelijk de post eruit te halen. In de stalen zuilen is een postopslag gemaakt en hierin is zelfs de besturing van de poortaandrijving geïnstalleerd. Geheel vandalismebestendig en enkel bereikbaar voor de klant. Bovenop de stalen zuilen zijn afdekkappen geplaatst in stijl.

Poortaandrijvingen

De twee toegangspoorten zijn voorzien van poortaandrijvingen. De motoren zijn onder de poortvleugels geplaatst in speciale motorbakken. Door deze constructie blijft het hek zijn uitstraling houden. Om veilige toegang te bieden zijn de inrijpoorten voorzien van beveiligingen. Door middel van deze beveiliging keren de poorten om bij beknellingsgevaar.

Besturing via smartphone

De hoofdpoort is bedienbaar via een app op de smartphone. Via deze app kan de poort overal in het Wifi-netwerk worden bediend. Deze app kan op meerdere telefoons worden geïnstalleerd, waardoor handzenders overbodig worden. Deze besturing is toepasbaar op alle poortaandrijvingen. Ook is dit aan te leggen op bestaande aandrijvingen van iedere type.

 
Bijzonder: dubbele schuifpoort in houtlook
 

Bijzonder: dubbele schuifpoort in houtlook

 
 
 
 

Schuifpoort met stripvulling

 
Schuifpoort met stripvulling