Schuifpoorten 6 meter hoog, Amsterdam

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg heeft voor haar opdrachtgever twee bijzondere schuifpoorten / deuren geproduceerd en gemonteerd. Deze poorten bieden de toegang tot een bedrijfsverzamelgebouw.

Extra hoge schuifpoorten

De schuifpoorten zijn met een totale hoogte van 6 meter bijzonder hoog te noemen. Om productie, behandeling en transport goed te kunnen uitvoeren zijn de poorten in twee delen gemaakt. De schuifpoorten zijn uit twee onderdelen opgebouwd, welke beide afzonderlijk geproduceerd en behandeld zijn. Bij de montage zijn de beide delen op elkaar geplaatst en zorgvuldig gekoppeld. De schuifpoorten zijn thermisch verzinkt wat roestvorming tegen gaat. Nadat de poorten zijn verzinkt zijn ze gepoedercoat in een mooie blauwe kleur.

Elektrisch aangedreven

De poorten zijn voorzien van een elektrische poortaandrijving en voldoen aan alle veiligheidsvereisten, waaronder fotocel beveiliging en knellijsten. De bediening van de poorten wordt geregeld door handzenders. Om bij eventuele calamiteiten de hulpdiensten snel toegang te bieden is er een voorziening getroffen, zodat bijvoorbeeld brandweer snel toegang heeft tot het binnenterrein.

Dit project in Amsterdam is volledig in eigen beheer geproduceerd, gemonteerd en geautomatiseerd.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Telescopische schuifpoorten, Zoetermeer
 

Telescopische schuifpoorten, Zoetermeer

 
 
 
 

Inrijpoorten, Drenthe

 
Inrijpoorten, Drenthe