Diverse schuifpoorten Andijk

Voor een groep ondernemers in Andijk heeft van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit ElburgĀ een compleet hekwerk project gerealiseerd. De toegangen van diverse bedrijven zijn voorzien van high-tech Ready2Go schuifpoorten met bijbehorend spijlenhekwerk.

Ready2Go-schuifpoorten

De schuifpoorten in totaal 6 stuks zijn volledig prefab geproduceerd te Elburg. Dit betekent dat de poorten in de fabriekshal zijn geproduceerd en geassembleerd. Denk hierbij aan het voor monteren van de motor, GSM-modules (inclusief programmatie) en beveiligingslijsten. Dit resulteert in een snelle montage op locatie en zijn wij minder afhankelijk van weersomstandigheden. De diverse schuifpoorten zijn allemaal hetzelfde opgebouwd en hebben een spijlenvulling van spijlen rond 25 mm. Op de bovenzijde zijn puntenkammen gelast om overklimming te voorkomen. De poorten zijn allemaal thermisch verzinkt om roestvorming te voorkomen en daarna gepoedercoat in de gewenste RAL-kleur.

Elektrische bediening

De diverse poorten zijn voorzien van een GENIUS Falcon schuifpoortaandrijving. Deze schuifpoortaandrijving kenmerkt zich door de solide opbouw en de gegarandeerde werking. Aangezien deze poorten veel gebruikt worden is dit geen overbodige luxe. De poorten zijn te bedienen met de GENIUS handzenders en met een GSM-module. Zo kunnen bezoekers zich melden en kan de klant ook vanaf afstand de poorten openen.

Spijlenhekwerk

Naast de schuifpoorten is hekwerk geplaatst om de toegang volledig af te sluiten. Dit hekwerk in in dezelfde uitvoering geproduceerd als de schuifpoorten. Aan de slootwal zijn speciale slootwaaijers geplaatst welke doorlopen tot net boven de sloot. Hierdoor is het terrein volledig afgesloten.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Schuifpoorten Egmond aan den Hoef
 

Schuifpoorten Egmond aan den Hoef

 
 
 
 

Telescopische schuifpoorten Zoetermeer

 
Telescopische schuifpoorten Zoetermeer