Schuifpoorten Egmond aan den Hoef

Beveiliging van bedrijfsterreinen en haar apparatuur wordt steeds belangrijker. Ook dit project getuigd daarvan. Voor onze klant in Egmond aan den Hoef (nabij Alkmaar) zijn een tweetal schuifpoorten geplaatst voor de openingen van een loods.

Vrijdragende schuifpoorten

Deze poorten zijn geheel vrijdragend, hierdoor is er geen rail op de grond benodigd. In dit geval een pré, gezien de zware landbouwapparatuur wat in en uit de loods wordt gereden. De schuifpoorten zijn voorzien van spijlenvulling tussen de bovenligger en de onderligger. Om overklimming te voorkomen zijn de bovenliggers in onze fabriek te Elburg voorzien van puntenkammen.

Hierna zijn de schuifhekken duurzaam behandeld en 2-laags gepoedercoat in RAL6009. Het hekwerk is gemonteerd op stelcon platen, waardoor er geen betonfundatie nodig was.

Schuifpoortaandrijving

De schuifpoort is voorzien van een elektrische poortaandrijving van het merk Genius, welke de poort aandrijft via een tandheugel. Deze tandheugels worden aan de zijkant van de poort bevestigd en de motor drijft hiermee de schuifpoort aan. De poort kan bediend worden door middel van handzenders en de mobiele telefoon.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Schuifpoorten Egmond aan den Hoef
 

Schuifpoorten Egmond aan den Hoef

 
 
 
 

Telescopische schuifpoorten Zoetermeer

 
Telescopische schuifpoorten Zoetermeer