Gesmede sierpoorten, Wezep

Dit prachtige hekwerk project met gesmede sierpoorten in het landelijke buitengebied van Wezep is een echte uitblinker. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg heeft iedere wens van haar klant in dit project uitgevoerd, wat uiteindelijk een zeer bijzonder resultaat heeft opgeleverd.

Authentieke sierpoorten, maar strakke vormgeving

Het gehele project omvattend een smeedijzeren schuifpoort, 2 smeedijzeren sierpoorten en looppoorten, smeedijzeren hekwerk en gaashekwerk is tot in detail uitgevoerd. De massieve spijlen, gesneden letters en de door van Klompenburg warm gesmede krullen geven het gehele project haar allure. De verschillende sierpoorten zijn door van Klompenburg ontworpen en in onze werkplaats te Elburg gemaakt. De verschillende onderdelen van de sierpoorten zoals de krullen zijn door onze smid in het smidsvuur volledig met de hand gesmeed.

De scharnierpalen van de inrijpoorten zijn uitgevoerd met speciale kragen en speciale bollen, waardoor het een authentieke look krijgt.

De kleur van dit hekwerk project is ook niet alledaags te noemen. Het is een matte, maar chique donker zwarte kleur welke perfect in de harmonie staat tot haar omgeving.

Bediening met mobiele telefoon of smartphone

De verschillende poorten zijn allemaal voorzien van een poortautomatisering. De draaipoorten maken gebruik van de Genius Roller ondergrondse aandrijvingen, de aandrijving zit hier in de grond verwerkt wat het fraaie aanzicht van de sierpoorten dus niet verminderd. De schuifpoort is voorzien van een Genius Falcon schuifpoortaandrijving. De poorten kunnen bedient worden met Genius afstandsbedieningen maar ook via de Videx GSM-intercom. Zo kan de klant op afstand ook de poorten openen.

Tevens is de Videx GSM-intercom voor bezoekers zodat zij zich kunnen melden. Zie voor meer informatie over onze intercomsystemen de betreffende pagina.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een op maat gemaakte sierpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Dubbele draaipoort van staal en hout
 

Dubbele draaipoort van staal en hout

 
 
 
 

Totaalproject poorten en hekwerken, Hierden

 
Totaalproject poorten en hekwerken, Hierden