Sierschuifpoorten, Alphen aan de Rijn

Na een grondige renovatie van de voormalige chocoladefabriek “de Baronie” heeft van Klompenburg voor het buitenterrein een tweetal dichte sierschuifpoorten geproduceerd en gemonteerd.

Sierschuifpoorten op maat

Deze sierschuifpoorten zijn geproduceerd in de productiehal te Elburg en volledig prefab aangeleverd voor montage te Alphen aan de Rijn. De sierschuifpoorten zijn ontworpen door het tekenafdeling en na goedkeur productie genomen. De schuifpoorten zijn vervaardigd uit een kader met spijlenvulling. Hierna is het plaatmateriaal op de poort gemonteerd en is het geheel in kleur gepoedercoat. Kenmerkend voor de poorten zijn de platen met de naam “Baronie”. Deze dichte platen bieden privacy, voorkomen overklimmen en geven naamsbekendheid. De poorten hebben de functie om de losplaatsen van de verschillende winkels af te schermen. Tevens dienen de schuifpoorten als een stuk reclame voor het gehele winkelcentrum.

Automatisch te openen

De poorten zijn automatisch te openen. Dit hebben wij gerealiseerd met extra snelle Beninca schuifpoortmotoren. Aangezien er veel bewegingen zijn op een dag en snelheid belangrijk is, zijn de poorten binnen de 20 seconden geopend. Zo gaat er geen tijd verloren en gaat alles gestroomlijnd. Aan de buitenzijde kan een bezoeker zich melden en met één druk op de buitenpost wordt een signaal afgegeven naar het bezoekende bedrijf. Zij kunnen de poorten vanaf de binnenpost openen. We hebben voor deze klant gebruik gemaakt van een Aiphone intercomsysteem.

Veiligheid

De schuifpoorten kunnen zonder gevaar gebruikt worden. Dit komt door de diverse afknellijsten en fotocelbeveiligingen. Hierdoor wordt beknellingsgevaar of beschadiging van materieel voorkomen.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Schuifpoorten 6 meter hoog, Amsterdam
 

Schuifpoorten 6 meter hoog, Amsterdam

 
 
 
 

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

 
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp