Strakke houtlook draaipoort, Ermelo

Dit project in Ermelo combineert de stijl en allure van een houten poort met het gewicht en onderhoudsgemak van aluminium. De draaipoort heeft een schitterende houtlook en is uitgevoerd in een witte, kwalitatieve coating. Met robuuste scharnieren en chemische ankers zijn de dubbele poorten aan hun staanders bevestigd.

 

Draaipoort met het gemak van aluminium en de stijl van hout

Deze draaipoort heeft een houtlook uitstraling. De verticale planken in het onderste deel van de draaipoort zijn echter gemaakt van aluminium! Dit zorgt ervoor dat het hek vele malen lichter is dan wanneer men met hout werkt. Bovendien werkt het materiaal amper en behoeft het nagenoeg geen onderhoud. Dit extra comfort en gebruiksgemak maakt een houtlook poort erg geliefd. De bovenzijde van het hek bevat moderne, stoere stijlen van staal.

 

Strakke staanders vol techniek

De draaipoorten zijn aan beide zijdes bevestigd aan stevige staanders. Zij zijn afgevlakt en doen hun strakke uitstraling daardoor nog meer eer aan. Aan de staanders is een Videx intercomsysteem gekoppeld voor extra comfort. Met hulp van een dergelijk systeem hoeft u immers uw huis niet uit om de poort voor bijvoorbeeld visite te openen. De ondergrondse Genius Roller aandrijving zorgt voor een vrijwel onzichtbare én solide besturing van de poort.

 
Sierpoorten houtlook, Doetinchem
 

Sierpoorten houtlook, Doetinchem

 
 
 
 

Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet

 
Houtlook draaipoort met domotica, Nunspeet