Strakke sierpoorten Wezep

Projecten sierpoorten Wezep

Mooi en stijlvol project met sierpoorten in het buitengebied van Wezep. Volledig oog voor het ontwerp van de woning en de wensen van de klant vertaald in een stukje vakwerk. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg heeft iedere wens van haar klant in dit project uitgevoerd, wat uiteindelijk een zeer bijzonder resultaat heeft opgeleverd.

Strakke vormgeving met oog op ontwerp woning

Het gehele project omvat 2 schuifpoorten en 1 looppoort aangevuld met sierhekwerk. Het mooie van dit project is dat er geen vergelijkbare hekwerken zijn en dat dit volledig naar de wens van de klant is ontworpen en uitgevoerd. De poorten zijn volledig naar de wens van de klant ontworpen.

Automatische poorten

De schuifpoorten zijn beiden uitgevoerd met de ultrasnelle Nice Run motoren. Deze motoren zijn de snelste in hun soort, waardoor de poorten ruim binnen de 20 seconden geopend of gesloten zijn.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een op maat gemaakte sierpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Project sierpoorten Zalk
 

Project sierpoorten Zalk

 
 
 
 

Sierpoorten houtlook Doetinchem

 
Sierpoorten houtlook Doetinchem