Telescopische schuifpoorten Zoetermeer

Dit project is een waar maatwerkproject. Op aanvraag van de klant heeft van Klompenburg een telescopische schuifpoort ontworpen welke toegang verschaft tot een parkeerdek en laaddock. Tevens hebben wij bij dit project een enkele railschuifpoort geplaatst en 260 meter spijlenhekwerk.

Telescopische schuifpoort met een doorgang van 34 meter

Een volledig op maat gemaakte telescopische schuifdeur met een doorgang van maar liefst 34 meter. Door de kleine ruimte waar de schuifpoort moet staan in de open stand is dit een stukje maatwerk! De schuifpoort bestaat uit drie delen welke langs elkaar dicht schuiven, door het systeem wat wij ontwikkelt hebben is deze schuifpoort sneller dicht dat een normale schuifpoort! Deze schuifpoort loopt op een speciale rail om veiligheid en snelheid te garanderen. Deze telescopische schuifdeur is volledig geautomatiseerd en biedt daardoor een comfortabele en veilige toegang.

Vrijdragende schuifpoort

Achter de telescopische schuifpoort is een vrijdragende schuifpoort geleverd en geïnstalleerd. Deze schuifpoort is ook geautomatiseerd en biedt toegang tot het parkeerterrein.

Spijlenhekwerk

Rondom het object is een hoogwaardig spijlenhekwerk geplaatst welke volledig behandeld is tegen oxidatie. Het hekwerk is volbad verzinkt en gepoedercoat in RAL6009.

Bediening schuifpoorten

De schuifpoorten zijn te bedienen op drie verschillende manieren. Allereerst is er de mogelijkheid om ze te bedienen met behulp van sleutelschakelaars. Aangezien er veel personeel gebruik maakt van de poort is dit de makkelijkste manier. Tevens kan er van een afstandsbediening en GSM-module gebruik gemaakt worden om ook van een afstand de schuifpoorten te bedienen.

Heeft u na het zien van dit mooie project ook interesse in een op maat gemaakte telescopische schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs!

 
Sierschuifpoorten Alphen aan de Rijn
 

Sierschuifpoorten Alphen aan de Rijn

 
 
 
 

Telescopische schuifpoorten Zoetermeer

 
Telescopische schuifpoorten Zoetermeer