Totaalpakket dubbele draaipoort en hekwerk, Doornspijk

De opdracht om een gedegen draaipoort te maken met fraaie togen, is ruimschoots gelukt bij dit project in Doornspijk. De dubbele draaipoort is enerzijds een duidelijke afsluiter van het terrein, maar anderzijds geeft hij door zijn open karakter een mooie doorkijk naar het erf erachter. Naast de houtlook draaipoort monteerden we bij dit project ook gaashekwerk, dubbel staafmat hekwerk en een bijpassende draaipoort.

 

Draaipoort met dubbele togen en houtlook

De verfijnde uitvoering van deze dubbele draaipoort geeft hem de look and feel van een houten poort. In plaats van hout, is de poort echter gemaakt van fijne, stalen spijlen. Deze vierkante kokers hebben een afmeting van 25×25 mm. Diverse togen lopen op sierlijke wijze door de poort heen en geven het geheel een karakteristieke uitstraling die uitstekend in haar omgeving past.

 

Petje af voor onze palen

Robuuste palen vormen de stevige basis voor deze dubbele draaipoort. Ze zijn gemaakt van plaatstaal, met een afmeting van 300×300 mm. De palen hebben gezette petten aan de bovenzijde die zorgen voor een nette afwerking. In de palen is een Videx intercom verwerkt, zodat comfort en gebruiksgemak voor de eigenaar gegarandeerd zijn. De Genius Roller die ondergronds verwerkt is, is netjes afgewerkt met een deksel in dezelfde coating als de poort.

 

Complete erfafscheiding met dubbel staafmat hekwerk, gaashekwerk en een dubbel staafmat poort

Als afscheiding van het erf is ervoor gekozen om gaashekwerk te combineren met dubbel staafmat hekwerk. Voor een tweede erfingang is een dubbele dubbel staafmat draaipoort geplaatst. Door gebruik te maken van dezelfde coating voor de gehele erfafscheiding, vormen beide poorten en het hekwerken een schitterend geheel. Een prachtige, zwarte omlijsting van dit mooie erf!

 
Dubbele houtlook draaipoort
 

Dubbele houtlook draaipoort

 
 
 
 

Dubbele draaipoort van staal en hout

 
Dubbele draaipoort van staal en hout