Vouwpoort, Nunspeet

Bij Van Klompenburg Hekwerken denken we graag mee met de wensen en dromen van onze klanten. Heeft u weinig ruimte, maar wilt u wel graag een poort? Bekijk dan deze inventieve oplossing: een vouwpoort die naar beide zijdes opklapt, waardoor slechts een minimale draaicirkel nodig is. Dit bespaart veel ruimte, terwijl u tegelijkertijd uw auto achter een poort kunt plaatsen. Ideaal voor klanten met een kleine tuin of korte oprit!

Elektrische, dubbele vouwpoort

Deze vouwpoort combineert comfort met praktische oplossingen. De poort is volledig elektrisch, waardoor hij op afstand te openen en te sluiten is. De aandrijving van deze dubbele poort vindt u halverwege beide zijdes van de poortdelen. Deze plaats voor de Genius Trigon aandrijving bevindt zich ongeveer halverwege beide poortdelen, zodat elke aandrijving twee opklapdelen bedient. Door een rail op de grond te monteren, kan de ondergeleiding hier probleemloos overheen rollen en de vouwpoort begeleiden. Dit geeft bovendien extra stevigheid aan de vouwconstructie.

Vouw poort in houtlook

Door staal te gebruiken in dezelfde vorm als houten planken, creëert u eenvoudig een originele houtlook. U heeft het gemak van een stalen constructie (die vele malen lichter is dan hout) én u hoeft het materiaal niet te behandelen met verf of beits. Dankzij het verzinken en coaten is het staal namelijk prima bestand tegen weer en wind! Die combinatie maakt houtlook poorten een geliefde erfafscheiding die we zeer regelmatig mogen maken en monteren voor onze klanten. Bent u ook zo benieuwd naar de werking van de vouwpoort uit dit project? Bekijk hieronder de video en ontdek zelf de functionaliteit en minimale ruimte die deze elektrische poort inneemt op de oprit. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en bekijk daarnaast onze beveiligingsoplossingen.

 
Dubbele draaipoort van staal en hout
 

Dubbele draaipoort van staal en hout

 
 
 
 

Elektronische draaipoorten met sierhekwerk

 
Elektronische draaipoorten met sierhekwerk