Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Spijlenhekwerk

Respect voor elkaars eigendommen is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Bij bedrijven die wat meer afgelegen liggen, waar weinig sociale controle is, komen steeds vaker ongewenste bezoekers langs. U wilt uw bedrijf afschermen voor deze ongewenste bezoekers. Om uw bedrijf af te bakenen, levert Van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging een spijlenhekwerk van hoogwaardige kwaliteit welke volledig naar uw wensen te maken is.

Het spijlenhekwerk van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is een oersterk en robuust hekwerk, in vele vormen en uitvoeringen. Maar altijd zo, dat overklimming van het hekwerk door ongewenste bezoekers wordt belemmerd. Dit kan bijvoorbeeld door een puntenkam of door de spijlen aan de bovenzijde worden afgeschuind, waardoor een punt ontstaat. Wij luisteren naar u en bespreken samen met u waar de risico’s liggen. Vandaar uit bepalen we samen welk hekwerk voldoet aan uw wensen. Wij bieden u een totaaloplossing, om ervoor te zorgen dat uw veiligheid geborgd is.

Spijlenhekwerk voor de toekomst

Wij produceren onze spijlenhekwerken met duurzame afwerking. Het spijlenhekwerk wordt gemaakt op locatie in Elburg. Nadat het spijlenhekwerk geproduceerd is, wordt het geconserveerd voor de toekomst. Dit betekent dat uw sierhekwerk volbad verzinkt wordt om roestvorming tot nihil te reduceren. Daarna kunt u uw hekwerk laten poedercoaten in de RAL-kleur die u wenst. Standaard hanteren wij voor onze spijlenhekwerken RAL6009 (groen), RAL 9005 (zwart) en RAL7016 (grijs). Door het gebruik van de beste materialen en afwerking is uw spijlenhekwerk bijzonder duurzaam.

Montage

Uw hekwerk wordt door onze eigen vakmensen gemonteerd. Tijdens de montage worden ook de extra voorzieningen, zoals automatische bediening, afstandsbediening, intercom en/of videosysteem gemonteerd. Het spijlenhekwerk wordt keurig in lijn geplaatst, zodat u een rechte en robuuste afscheiding van uw bedrijventerrein heeft.

Wilt u weten wat Van Klompenburg Hekwerk voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs.