Slider Image

Wat is een DSM hekwerk?

Bent u op zoek naar een solide, hoogwaardige erfafscheiding? Dan kan een DSM hekwerk een goede oplossing zijn voor uw omheining. DSM staat voor dubbelstaafmat. Dit type hek dankt zijn naam aan het feit dat de verticale staanders gelast worden tussen twee stevige liggers, aan allebei de zijdes van de staander. Wat zo ontstaat, zijn hoogwaardige rastervakken die beter bekend zijn als dubbelstaafmatten.

Dubbelstaafmat 8/6/8

Een dubbelstaafmat wordt bij Van Klompenburg standaard geleverd in de maat 8/6/8. Dit betekent dat beide liggers een diameter van 8 mm hebben, terwijl de staander er tussenin een 6 mm doorsnee heeft. Dit is de zwaardere kwaliteit van een dubbelstaafmat hekwerk. Wilt u liever een minder grove variant, dan kan op verzoek bijvoorbeeld 6/5/6 geplaatst worden. In dat geval hebben de liggers een doorsnede van 6 mm en zijn de staanders 5 mm dik. Voor beide types geldt dat ze relatief kleine rasters hebben, zodat inbrekers nauwelijks in het hek kunnen klimmen. Goede inbraakwering dus!

Personaliseer uw DSM hekwerk

Een dubbel staafmat hekwerk is uitstekend geschikt als afrastering of erfafscheiding. Standaard kunt u daarbij kiezen uit drie kleuren: RAL7016, RAL6009 en RAL9005. Op verzoek kunnen wij het hekwerk echter in elke gewenste kleur laten coaten. Zo kan hij bijvoorbeeld volledig opgaan in een bosrijke omgeving of past hij perfect bij de kleur van uw woning of toegangspoort. Combineert u de erfafscheiding liever met een natuurproduct, dan kunt u klimop of hedera tegen het hek laten groeien. Op den duur zal al het dubbelstaafmat begroeid zijn en geniet u van een fraaie, groene wand.

 
Poorten en hekwerk voor nieuw pand Arma Keukens en Sanitair
 

Laatste project

Poorten en hekwerk voor nieuw pand Arma Keukens en Sanitair

 
 
 
 

Laatste nieuws

Wat is het voordeel van een schuifpoort?