Slider Image

Week van de Veiligheid: kies gedegen hekwerk en beveiliging

Tijdens de Week van de Veiligheid (van 7 t/m 13 oktober 2019) vraagt de overheid aandacht voor het belang van goede beveiliging in en rond huis. Nu de dagen korter worden, is er vaak een flinke toename van het aantal woninginbraken. Met de hulp van inbraakwerende maatregelen kunt u de kans op een geslaagde inbraakpoging gelukkig flink verkleinen! Ons advies: kies voor goede beveiliging en een kwalitatieve erfafscheiding om indringers tegen te houden.

Cameratoezicht voorkomt inbraken

Een camerasysteem legt vast wat er in de omgeving gebeurt. Dit is met name handig wanneer u zelf niet in de buurt bent. De camera heeft in veel gevallen een preventieve werking: wanneer inbrekers of vandalen een camerasysteem zien hangen, is de kans groot dat ze die woning of dat bedrijfspand voorbij lopen. Mocht een onbevoegde zich wel op uw terrein begeven, dan signaleert de camera dit en maakt hij in veel gevallen bruikbare beelden van de situatie. Dit verhoogt de pakkans bij een eventuele inbraak. Ook in het geval van een misdrijf in de nabije omgeving, kunnen uw camerabeelden van grote waarde zijn. Naast camerasystemen biedt Van Klompenburg beveiliging ook een groot aantal andere beveiligingsopties. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Week van de Veiligheid: hoogwaardig hekwerk als inbraakbeveiliging

Een imposante poort of hekwerk houdt indringers buiten uw erf. Onze hekwerken zijn gemaakt van hoge kwaliteit en kunnen volledig afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Zo kan het hek bovenlangs voorzien worden van anti-klimstrips, scherpe punten of prikkeldraad. Ook uw toegangspoort is te combineren met beveiliging, zodat er bijvoorbeeld in huis een zoemer afgaat wanneer iemand door de poort loopt. Heeft deze Week van de Veiligheid u aan het denken gezet en hebt u interesse in een hekwerk of poort op maat? Neem contact op en we bespreken graag samen met u de opties.

 
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp
 

Laatste project

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

 
 
 
 

Laatste nieuws

Wat is het voordeel van een schuifpoort?