Gaashekwerk

Gaashekwerk: eenvoudig doeltreffend

Dit soort hekwerk is een populaire manier voor het afschermen van terrein. Gaashekwerken worden voor toegepast op bedrijventerreinen, langs wegen en op plaatsen waar veel kinderen spelen. Maar gaashekwerk is natuurlijk ook prima geschikt als omheining voor uw tuin.

De voordelen van een gaashekwerk

  • 100% duurzame afscheiding
  • Een voordelige manier van afscheiding
  • In alle soorten en maten leverbaar

Extra beveiliging op uw gaashekwerk

Het is mogelijk om uw gaashekwerk te beveiligen. Bijvoorbeeld door gladdraden of puntdraden, met een rechte of schuine kop, bovenop te bevestigen. Daarnaast kunnen wij de palen voorzien van isolatoren, schrikdraad of koord en schrikdraadapparaat.

Talloze mogelijkheden

Het gaashekwerk van Van Klompenburg Hekwerken is in uitvoeringen verkrijgbaar. Ook de hoogte is variabel tussen 75 en 200 cm. Wij monteren uw gaashekwerk met staanders van 6 cm doorsnede en liggers van 4,2 cm. Onze verzinkte uitvoering is standaard, maar tegen een meerprijs is poedercoating mogelijk in RAL6009 (groen), RAL9005 (zwart) of RAL7016 (grijs)

Wist u dat?

… wij ook gaas leveren voor afrastering van dierenweides?
… uw gaashekwerk in verschillende ralkleuren leverbaar is?
… wij door heel Nederland gaashekwerken leveren?

Scherm uw dierenweide af met een gaashekwerk

Wij leveren en monteren tevens kippengaas en schapengaas. Uitstekend geschikt als afrastering voor uw dierenweide. Kippengaas wordt vaak extra toegepast onder het gaashekwerk zelf. Zo wordt voorkomen dat bijvoorbeeld konijnen onder uw hekwerk doorgraven.

Montage van uw gaashekwerk

Wij hebben rond de 25 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerken. Onze vakmensen zijn u graag van dienst. Voor en tijdens de plaatsing van uw hekwerk heeft u altijd één aanspreekpunt. Wel zo prettig.

Vrijblijvend advies op maat?

Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden van een gaashekwerk plaatsen. Vraag meteen een offerte aan via onze online configurator. Liever persoonlijk contact? Bel ons en wij komen graag bij u langs.

 

 

 

Maak meteen een afspraak