Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Gaashekwerk

Gaashekwerk van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is een duurzame en voordelige afbakening van uw terrein. Het is simpel en doeltreffend. Wij leveren en monteren dit hekwerk niet alleen de regio rondom Doornspijk, maar door heel Nederland.

Met gaashekwerk bakent u uw terrein duurzaam en veilig af. Het is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Ook langs openbare wegen is gaashekwerk van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging een zeer goede oplossing. Wilt u extra beveiliging bovenop het gaaswerk? Dan kunnen wij gladdraden of puntdraden, met rechte of schuine kop, bevestigen. Ook kunnen wij de palen voorzien van isolatoren, schrikdraad of koord en schrikdraadapparaat.

Het gaashekwerk kunnen wij in verschillende hoogtes en uitvoeringen leveren. De hoogte van het hekwerk kan variëren van 75 – 200 cm en de maaswijdte is 5 x 5 cm. Wij gebruiken standaard staanders met een diameter van 6 cm en liggers van 4,2 cm. Het hekwerk, de staanders en liggers worden standaard geleverd in verzinkte uitvoering. U kunt, tegen een meerprijs, uw hekwerk laten poedercoaten in RAL6009 (groen), RAL9005 (zwart) of RAL7016 (grijs)

Naast het standaard hekwerk leveren en monteren wij ook kippengaas en schapengaas. Zoals de naam al zegt uitermate geschikt als afrastering voor uw dierenweide. Kippengaas wordt in bosrijke omgeving ook vaak toegepast als extra gaashekwerk onder het standaard gaashekwerk. Hierdoor wordt het onderdoor kruipen van bijvoorbeeld konijnen ook tegen gehouden.

Montage gaashekwerk

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft bijna 20 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerken. Onze vakmensen bezitten dan ook de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij monteren het hekwerk op de juiste wijze, zodat een optimale levensduur gegarandeerd is.

Ontdek de mogelijkheden bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs.