Sierhekwerk op maat

Op zoek naar sierhekwerk op maat? Bij Van Klompenburg bieden we maatwerk sierhekwerk en sierpoorten voor zowel zakelijke als particuliere behoeften. Een sierhekwerk is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw woning of bedrijfspand, maar dient ook als een effectieve beveiligingsfunctie tegen ongenode gasten.

Maar welk sierhekwerk past bij u? Wat past eventueel bij uw huis of bedrijfswoning? In welke omgeving moet het geplaatst worden en wat is de ondergrond waarop dit geplaatst gaat worden? Denkt u aan een sierhekwerk met een landelijke uitstraling of juist een moderne uitstraling? Bij Van Klompenburg denken we graag met u mee. Van metalen sierhekwerk tot industriële hekwerk, balkonhekwerk; bijna alles is mogelijk! 

We hebben ervaring met zowel strakke belijning als sierlijk handgesmede krullen. Eventueel kunnen ook familie- of bedrijfsnamen verwerkt worden in het sierhekwerk of de sierpoort. Onze specialiteit is dat elk sierhekwerk op maat gemaakt kan worden door onze vakmensen in onze eigen werkplaats.

Offerte aanvraag

Kwaliteit en afwerking

Bij Van Klompenburg streven we naar de hoogste kwaliteit en afwerking van onze ijzeren sierhekwerken en sierpoorten op maat. Onze hekwerken worden met zorg vervaardigd en afgewerkt met een coating. Deze coating kan worden aangebracht in diverse varianten, waaronder mat, glans of zelfs een textuur, afhankelijk van uw voorkeur en de gewenste uitstraling bij uw woning. 

Daarnaast zorgen we voor een duurzame bescherming tegen de elementen door onze hekwerken thermisch of een andere optie zoals elektrolytisch te verzinken. Deze behandelingen bieden een uitstekende bescherming tegen corrosie en zorgen ervoor dat uw ijzeren sierhekwerk bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dit garandeert een langere levensduur van uw sierhekwerk op maat.

Sierhekwerk voor de tuin

Voor de perfecte afwerking van uw voortuin is sierhekwerk een goede keuze. Het toevoegen van een mooi ontworpen sierhekwerk aan uw voortuin kan de uitstraling ervan aanzienlijk verbeteren. Sierhekwerk biedt niet alleen een uiterlijke functie, maar ook veiligheid en privacy aan de woning.

Tegenwoordig zijn er heel veel stijlen hekwerk mogelijk, denk hierbij aan de volgende sierhekwerken:

 • Modern hekwerk
 • Tijdloos hekwerk
 • Sierlijk hekwerk

Modern hekwerk met strakke lijnen en eigentijdse ontwerpen die perfect passen bij een hedendaagse architectuur. Tijdloos hekwerk, gekenmerkt door klassieke en elegante details, brengt een vleugje traditie en verfijning in de voortuin. Een strak hekwerk in de voortuin zorgt voor een gestroomlijnde uitstraling en past goed bij moderne woningen.

Ontdek de mogelijkheden van ons tuin sierhekwerk en vind het perfecte ontwerp dat uw voortuin transformeert tot een blikvanger.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Montage van sierhekwerk

Bij Van Klompenburg verzorgen wij niet alleen het ontwerp en de productie van sierhekwerk, maar ook de professionele montage ervan. Met trots kunnen we zeggen dat we al 25 jaar lang specialisten zijn op het gebied van hekwerken. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige en zorgvuldige montage van uw sierhekwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van moderne sierpoorten, het monteren van uitgebreide metalen sierhekwerken of het installeren van specifieke ontwerpen in uw voortuin, wij nemen deze taken graag op ons. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om het hekwerk nauwkeurig te installeren, waarbij we zorgen voor duurzaamheid en een prachtige afwerking. Naast sierhekwerken op maat verzorgen we nog veel meer op het gebied van hekwerk, denk hierbij aan dubbelstaafmathekwerken, barricadehekwerken en vouwpoorten.

Sierhekwerk plaatsen

We bieden altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst uw sierhekwerk in eigen beheer. We zijn al 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van hekwerken. Bovendien heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, wat wel zo prettig is voor u.

Wist u dat u met onze unieke online configurator in enkele stappen uw eigen sierhekwerkhekwerk op maat ontwerpt. Ontdek in enkele minuten de mogelijkheden voor uw hekwerk en ontvang spoedig een vrijblijvende offerte. Heeft u liever dat wij bij u langskomen?

Laat u inspireren door onze sierhekwerken

Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Lees meer
Elektronische draaipoorten met sierhekwerk

Elektronische draaipoorten met sierhekwerk

Lees meer
Sier draaipoort en hekwerk met opvallend lijnenspel

Sier draaipoort en hekwerk met opvallend lijnenspel

Lees meer
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Lees meer
Vrijdragende sier schuifpoort

Vrijdragende sier schuifpoort

Lees meer
Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Lees meer

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Wat kost een sierhekwerk?

  Wat is sierhekwerk?

  Kan sierhekwerk roesten?

  In welke kleur is sierhekwerk verkrijgbaar?

  Gelden er vaste maten voor sierhekwerk?

  Wat is het verschil tussen sierhekwerk en sierpoort?