Sierhekwerken

Sierhekwerk op maat voor zakelijk of particulier

Een fraai hekwerk kunt u gerust de kers op de taart van uw perceel noemen. Een mooi sierhek draagt bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Bovendien heeft het een beveiligende functie, omdat het sierhekwerk een barrière opwerpt voor ongenode gasten. Maar… voor welk sierhekwerk kiest u? Of u nu een uitgewerkt idee in uw hoofd heeft of er nog helemaal blanco instaat: de vakmensen van Van Klompenburg hekwerken denken graag met u mee. Van metalen sierhekwerk tot hout, houtlook of een combinatie ervan: bijna alles is mogelijk! We hebben ervaring met zowel strakke belijning als sierlijk handgesmede krullen. Ook familie- of bedrijfsnamen kunnen verwerkt worden in het sierhek of de sierpoort. We denken graag vrijblijvend mee naar een geschikte oplossing voor uw situatie.

Duurzame sierhekken

Alle hekwerken van Van Klompenburg kunnen tegen een stootje tot ver in de toekomst. Uw persoonlijke sierhek conserveren wij voor lange tijd. Dit betekent dat hij volbad verzinkt wordt, zodat de kans op corrosie (zoals roest) nihil is. Daarna wordt uw stalen sierhekwerk gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en afwerking, zodat u decennialang geniet van een hoogwaardig tuinhekwerk of bedrijfshekwerk.

Werkwijze productie sierhek

Gedurende het hele traject van ontwerp, productie en montage heeft u één contactpersoon bij Van Klompenburg. Wel zo prettig, want zo weet u beide meteen waar u het over heeft. Nadat er een ontwerp gemaakt is waar u helemaal mee akkoord bent, wordt uw maatwerk hekwerk duurzaam geproduceerd in onze eigen fabriek in Elburg. Dan is het tijd voor de montage op locatie. Heeft u bij Van Klompenburg Beveiliging ook een vorm van beveiliging afgenomen, zoals een alarmsysteem of camerasysteem? Dan monteren wij dit ook meteen, zodat zowel hekwerk als beveiliging op orde zijn. Wij plaatsen uw sierhek strak in lijn, zodat u een rechte en nette afscheiding heeft. Heeft u naderhand nog vragen? Dan staat uw contactpersoon altijd voor u klaar tijdens openingstijden!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Sierhekwerk met persoonlijke touch

Zoveel mensen, zoveel wensen. Al bijna 25 jaar ontwerpen en produceren wij sierhekwerken op maat. Voor ieder wat wils en op maat gemaakt. Zodat het past bij uw persoonlijke smaak of bedrijfscultuur. Wij komen bij u langs en kijken naar u als persoon, naar de architectuur van uw woning en de inrichting van uw tuin. Samen met u komen wij tot een mooi ontwerp voor uw sierhekwerk. Dit kan enkel voor de voortuin zijn, maar ook voor de achtertuin of een gehele omheining rondom. Het sierhekwerk wordt compleet gemaakt met een sierpoort in dezelfde stijl, zodat u het terrein moeiteloos kunt betreden.

Liever een persoonlijke afspraak?

Waarom een sierhekwerk van Van Klompenburg?

 • Hoge kwaliteit op maat gemaakt
 • Ruim 25 jaar hekwerkspecialist
 • Oneindige mogelijkheden qua ontwerp
 • Uitstekende service voor, tijdens en na plaatsing

Laat u inspireren door onze sierhekwerken

Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Lees meer
Elektronische draaipoorten met sierhekwerk

Elektronische draaipoorten met sierhekwerk

Lees meer
Sier draaipoort en hekwerk met opvallend lijnenspel

Sier draaipoort en hekwerk met opvallend lijnenspel

Lees meer
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Lees meer
Vrijdragende sier schuifpoort

Vrijdragende sier schuifpoort

Lees meer
Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Lees meer

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Wat kost een sierhekwerk?

  Wat is sierhekwerk?

  Kan sierhekwerk roesten?

  In welke kleur is sierhekwerk verkrijgbaar?

  Gelden er vaste maten voor sierhekwerk?

  Wat is het verschil tussen sierhekwerk en sierpoort?