Vouwpoorten

Vouwpoort oprit kopen

Heeft u een korte oprit of tuin en daardoor geen ruimte voor een dubbele draaipoort? Maar wilt u het erf wel graag af kunnen sluiten? Dan biedt een vouwpoort de perfecte oplossing! Deze ingenieuze constructie zorgt er met zijn knik voor dat de draaicirkel van de poort gehalveerd wordt. Daarnaast ziet een vouwpoort er bijzonder charmant uit, waardoor het een graaggeziene gast is in menig tuin.

Waarom een vouwpoort?

We zetten de plussen van een vouwpoort graag voor u op een rij!

+ Ruimtebesparend

Met name bij particuliere opritten kan er geen ruimte zijn om een reguliere draaipoort te openen. Een vouwpoort met een knik-armsysteem halveert de slag van de draaipoort echter, waardoor er veel ruimte bespaard wordt.

+ Maatwerk

De kracht van Van Klompenburg is maatwerk. Of u nu een elektrisch aangedreven houtlook vouwpoort of een harmonica sierpoort zoekt: wij maken alles geheel naar uw wens. Dankzij de jarenlange ervaring van Van Klompenburg bespreken we samen met u alle wensen en vereisten om tot uw droompoort te komen.

+ Eén lijn in hekwerk en harmonicapoort

Heeft u een hekwerk in klassieke, moderne of tijdloze stijl? Dan passen we de uitstraling van de harmonica vouwpoort hier graag op aan! Zo lopen de beide erfafscheidingen mooi in elkaar over. Heeft u nog geen hekwerk of wilt u dit juist laten maken in dezelfde stijl als de vouwpoort? Dat kan uiteraard ook bij Van Klompenburg!

+ Elektrisch aangedreven

Een elektrische aandrijving op uw vouwpoort zorgt voor veel gebruiksgemak. U bedient deze middels afstandsbediening, app of door in te bellen naar de poort. Zo hoeft u niet op te staan uit uw (auto)stoel om uzelf of bezoek toegang te geven tot het terrein! Wilt u geen automatische bediening? Dan is het ook mogelijk om de vouwpoort niet-elektrisch aan te schaffen.

Wist u dat?

… u kunt kiezen voor automatische bediening bij alle vouwpoorten?
… wij alle vouwpoorten in onze werkplaats in Elburg produceren?
… u met onze online configurator zelf uw vouwpoort ontwerpt?
… alle vouwpoorten een duurzame afwerking hebben?

De voordelen van een vouwpoort

 • Veilige afbakening
 • Ruimtebesparend door harmonicamechanisme
 • Een ware eyecatcher
 • Toepasbaar op allerlei soorten hekwerken: houtlook poorten, sierhekwerken etc.

Alle vouwpoorten die wij bieden sluiten naadloos aan op onze hekwerken. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat.

Elektrische vouwpoort

Het automatiseren van uw inrijpoort biedt u veel gemakken. Van Klompenburg voorziet in zowel bovengrondse en ondergrondse openers. Met een elektrische vouwpoort kunt u eenvoudig met uw voertuig het erf op- en afrijden. De bovengrondse aandrijving wordt onder andere gebruikt bij een bestaande vouwpoort. De aandrijving kan dan geplaatst worden aan de binnenzijde van de poort, zonder dat het straatwerk opengebroken moet worden. Bij het plaatsen van een nieuwe vouwpoort adviseren we de ondergrondse variant, omdat deze vrijwel niet zichtbaar is.

Naast gemak zorgt een elektronische poortbediening ook voor veiligheid. Ongewenste bezoekers kunnen niet zomaar uw terrein betreden. De elektronische poort is bovendien vrijwel niet te forceren, dus inbrekers zullen uw woning sneller links laten liggen.

Lees meer over poortaandrijvingen

Vouwpoort kopen

De prijs van een vouwpoort is afhankelijk van diverse zaken. Hoe breed moet het vouwhek bijvoorbeeld worden, moet deze elektrisch aangedreven worden en wat is de gewenste afwerking? Al die factoren dragen bij aan de prijs van het eindresultaat. Vul onze online configurator in of neem direct contact op met ons verkoopteam om een adequate prijsindicatie te ontvangen. Zo weet u wat de kosten zijn van een vouwpoort op maat en komt u niet voor verrassingen te staan.

Stel online uw vouwpoort samen

Wilt u meteen de mogelijkheden weten voor een vouwpoort op maat? Vul dan onze unieke configurator in. Hierin ontwerpt u in enkele stappen uw eigen virtuele vouwpoort. Daarna ontvangt u snel een passende offerte en 3D-tekening.

Stel hier uw vouwpoort samen
Vouwpoort hout – Amsterdam

Vouwpoort hout – Amsterdam

Lees meer
Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Lees meer
Houtlook vouwpoort met ondergrondse aandrijving – Aerdenhout

Houtlook vouwpoort met ondergrondse aandrijving – Aerdenhout

Lees meer
Automatische harmonica poort – Giethoorn

Automatische harmonica poort – Giethoorn

Lees meer
Dubbele houtlook draaipoort – Giethoorn

Dubbele houtlook draaipoort – Giethoorn

Lees meer
Gestucte pilaren met zwarte poortdelen – Overijssel

Gestucte pilaren met zwarte poortdelen – Overijssel

Lees meer

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  Wat is het verschil tussen een vouwpoort en een reguliere draaipoort?

  Kan een vouwpoort elektrisch aangedreven worden?

  Hoe wordt een vouwpoort gemonteerd?

  Wat is een andere aanduiding voor dit type poort?

  Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

  Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.