Sierpoorten

Sierpoort op maat

Een sierpoort is de kers op de taart van uw woning en terrein. Hoe mooi het erf ook is: een luxe entree door een sierlijke poort maakt het plaatje af! De professionals van Van Klompenburg Hekwerken weten als geen ander dat veiligheid en een mooie uitstraling hand in hand gaan. We bieden daarom een scala aan mogelijkheden als het gaat om sierpoorten op maat. Van een dubbele poort aan het begin van de oprit tot een lage draaipoort rond de tuin voor kleine kinderen of huisdieren. We zoeken graag samen met u naar originele oplossingen voor bestaande of nieuwe situaties, zodat uw woonwensen en onze mogelijkheden vrijwel altijd een match vormen.

Uw sierpoort op maat ontwerpen in 3D

Een goede poort begint met een solide basis. Wij produceren onze sierpoorten in eigen beheer en leveren uitsluitend hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een enkele draaipoort of een sierpoort die 4 meter of meer kan overbruggen: er zijn volop mogelijkheden in modellen en materiaalsoorten. Een ijzeren sierpoort met fraaie krullen geeft een klassiek karakter, terwijl een stalen lamellenpoort een moderne uitstraling heeft. Of kies voor een uitvoering met duurzaam, Europees hardhout om een fraaie, natuurlijke sfeer neer te zetten. Onze tekenkamer brengt uw droompoort tot leven door deze in 3D te ontwerpen. Zo kunt u al vóór het productieproces ervaren of deze sierpoort van hout of staal past bij uw wensen. We laten dit ontwerp aansluiten bij de stijl van uw woning en eventueel aanwezig sierhekwerk. Tevens ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave, zodat u in alle rust kunt bepalen of u met ons in zee gaat.

Vraag uw 3D-ontwerp aan

Waarom een sierpoort?

  • Past bij de stijl van uw huis
  • Is een visitekaartje voor uw woning en tuin
  • Smaakvolle afsluiting van uw terrein
  • Een extra barrière voor onbevoegden

Wist u dat?

… wij al onze sierpoorten kunnen voorzien van poortautomatisering?
… wij alle sierpoorten vakkundig en in eigen beheer produceren?
…wij bijpassend sierhekwerk in dezelfde stijl kunnen maken?

Sierpoort automatiseren

Een draaipoort die automatisch opent en sluit geeft veel gebruiksgemak. U hoeft immers niet de auto uit om de elektrische poort te bedienen, maar doet dit eenvoudig met één druk op de afstandsbediening, door te bellen naar de intercom of middels uw smartphone. Vanwege dit bedieningsgemak adviseren we poortautomatisering ten zeerste in veel situaties.

Er zijn twee typen aandrijvingen beschikbaar. Allereerst is dat de zichtbare poortaandrijving. In dat geval wordt de bediening aan de binnenzijde van de poort, op de vleugels geplaatst. Deze manier van aandrijven wordt veel gebruikt bij bestaande poorten, omdat ze weinig aanpassing aan de originele draaipoort vragen. Kiest u voor een onzichtbare aandrijving, dan bevindt de automatisering zich in de grond, zodat hier amper iets van te zien is op de poort. Deze optie wordt door veel mensen als esthetisch mooier beschouwd, waardoor het een veelgekozen aandrijving is bij nieuwe draaipoorten.

Ontwerp uw sierpoort op maat

Montage van uw stalen poort

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst al haar sierpoorten en sierhekwerken in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al ruim 25 jaar in huis, dus uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen. Uw tuinpoort van metaal kunnen we desgewenst automatiseren. Houd er bij uw keuze rekening mee dat sierpoorten in principe op twee manieren kunnen worden bevestigd. Dit gebeurt aan gemetselde penanten of poeren of aan stalen palen of kolommen. Met beide bevestigingsmogelijkheden hebben onze vakprofessionals ruime ervaring. Het is zelfs mogelijk om de gemetselde penanten bij ons in de fabriek op te metselen, zodat de prefab poeren direct geplaatst kunnen worden op hun definitieve plek!

Neem contact op met één van onze medewerkers en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Prijzen sierpoort

De kosten van uw droompoort zijn onder andere afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de inkoopkosten van het materiaal. Wilt u een looppoort van één meter breed, of juist een dubbele draaipoort met een overstrekking van vier meter? Om u een goede prijsindicatie te kunnen geven, adviseren we u om onze online configurator in te vullen. Zo laat u ons alvast in grove lijnen weten hoe uw poort eruit moet komen te zien. Vervolgens sturen wij u per mail een eerste offerte.

Neem contact op
Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Lees meer
Sierpoort op maat – Hierden

Sierpoort op maat – Hierden

Lees meer
Elektrische sierdraaipoort – Berkhout

Elektrische sierdraaipoort – Berkhout

Lees meer
Elektrische sierpoort en dubbelstaafmathekwerk – Hulshorst

Elektrische sierpoort en dubbelstaafmathekwerk – Hulshorst

Lees meer
Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Lees meer
Sierpoort en sierhekwerk zwart – Winschoten

Sierpoort en sierhekwerk zwart – Winschoten

Lees meer

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

ℹ Wat is een sierpoort?

Wat is het verschil tussen een dubbele en enkele poort?

Wordt elke sierpoort op maat gemaakt?

Kan een sierpoort elektrisch bediend worden?

Hoe wordt een draaipoort bevestigd?

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

    Wij staan voor u klaar

    Wilt u een sierpoort of sierhekwerk laten ontwerpen op maat? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

    Neem vrijblijvend contact met ons op