Sierpoorten

Ontwerp uw sierpoort op maat in 3D

Alles is mogelijk bij Van Klompenburg Hekwerken. Wij produceren uitsluitend hoge kwaliteit en in eigen beheer. U heeft keuze uit verschillende modellen en typen sierpoorten. Ook de keuze van het materiaal is aan u: staal of hout. In overleg met u maken wij een ontwerp van uw poort op maat, passend bij uw wensen, woningstijl en het eventueel aanwezige sierhekwerk. Om een duidelijk beeld te schetsen krijgt u eerst een vrijblijvende prijsopgave en een 3D-tekening. Op deze manier krijgt u een levensecht beeld van uw sierpoort.

 

Montage van uw sierpoort

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alle sierpoorten en sierhekwerken in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al bijna 25 jaar in huis.

Ieder model sierpoort, van staal of van hout, kunnen wij leveren. Desgewenst met poortautomatisering. Op deze manier ervaart u het gemak van een elektrische poort.

In hoofdlijnen kunnen sierpoorten op twee manieren worden bevestigd. Aan gemetselde penanten of aan stalen palen of kolommen. Voor welke optie u ook kiest, Van Klompenburg Hekwerken verzorgt dit allemaal zelf. Wel zo prettig voor u. Daardoor hebt u voor en tijdens de montage één contactpersoon.

Waarom een sierpoort?

  • Past bij de stijl van uw huis
  • Is een visitekaartje voor uw woning en tuin
  • Smaakvolle afsluiting van uw terrein

Wist u dat?

… wij al onze sierpoorten kunnen voorzien van poortautomatisering?
… wij alle sierpoorten vakkundig en in eigen beheer produceren?

Stel online uw sierpoort samen

Wilt u meteen de mogelijkheden weten voor sierpoort op maat? Vul dan onze unieke configurator in. Hierin ontwerpt u in enkele stappen uw eigen virtuele sierpoort. Daarna ontvangt u snel een passende offerte en 3D-tekening.

Ontwerp uw sierpoort op maat

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in onze magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

Wij staan u graag te woord

 

Wilt u een sierpoort of sierhekwerk laten ontwerpen op maat? Wij komen graag langs bij u op locatie, geheel vrijblijvend. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

Neem vrijblijvend contact met ons op