Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Sierpoorten

Een sierhekwerk is prachtig, maar om uw terrein volledig af te kunnen sluiten, zijn sierpoorten onmisbaar. Het is niet alleen een mooie afsluiting van uw oprit, het is ook een visitekaartje voor uw tuin.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging kan voor ieder model of type sierhekwerk een sierpoort vervaardigen. Onze sierpoorten, van staal of hout, worden op maat ontworpen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en de stijl van uw huis. Wij maken voor u een professionele tekening met bijbehorende prijsopgave. Zo krijgt u een duidelijk beeld.

Afwerking stalen sierpoorten

Nadat de inrijpoort geproduceerd is, wordt uw hekwerk geconserveerd voor de toekomst. Dit betekent dat uw inrijpoort volbad verzinkt wordt, zodat roestvorming wordt gereduceerd tot nihil. Hierna wordt uw poort gepoedercoat in ieder gewenste RAL-kleur, zodat ook uw persoonlijke tint in de kleur terug komt.

Montage sierpoorten

De sierpoorten kunnen, in hoofdlijnen, op twee manieren opgehangen worden. Aan gemetselde penanten of stalen palen c.q. kolommen. Beide opties kan Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging in eigen beheer voor u verzorgen.

Ieder model poort, staal of hout, kan door van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging geleverd worden. Al onze poorten kunnen wij voorzien van een poortautomatisering. Hierdoor krijgt u het gemak van een elektrische poort. Meer informatie over poortautomatiseringen vindt u bij poortaandrijvingen. 

Wilt u meer informatie of wenst u een afspraak bij u op locatie? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

 
Project inrijpoorten Drenthe

Project inrijpoorten Drenthe

 
 

Strakke sierpoorten Wezep

Esthetische en hoogwaardige sierpoorten in Wezep

 
Strakke sierpoorten Wezep