Sierpoort op maat – Hierden

Sierpoorten zijn fraai en multifunctioneel, en juist dit gegeven maakt een sierpoort aantrekkelijk. In Hierden plaatsten wij deze gave sierpoort. De poort is volledig op maat gemaakt en ontworpen naar de smaak en voorkeuren van de klant. Om duurzaamheid te garanderen is de poort verzinkt en gepoedercoat. Met deze poort kan de klant duurzaam en onderhoudsvrij genieten!

Sierkhekwerk op maat

De sierpoort in Hierden geeft de woning een mooi aanzicht. Onze sierpoorten zijn niet alleen elegant, ze hebben ook een inbraakwerende functie.

Welke sierpoort kan ik kiezen?

Maatwerk sierpoorten die volledig aansluiten bij uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. Deel uw gedachten met ons, zodat we gezamenlijk tot een ontwerp kunnen komen welke geheel naar uw smaak is.

Bij deze klant hebben we samen een prachtige sierpoort ontworpen met mooie krullen als details. Om het geheel af te maken en het volledige terrein af te bakenen is er gekozen voor gaashekwerk als verdere omheining.

Bij de sierpoort is ook de automatisering en bediening verzorgd. De mogelijkheden op het gebied van automatisering en toegangscontrole zijn legio. Wij geven u graag passend advies hierover.

Sierpoort met intercom

De intercom met videobeeld van Van Klompenburg is zeer geschikt als u op afstand bezoekers te woord wilt staan. Personen melden zich middels de intercom. Via uw telefoon kunt u zien en horen wie er voor u poort staat en kunt u met één druk op de knop toegang verlenen door de poort op afstand te openen en te sluiten. Op verzoek van de klant is een intercom verwerkt in de poortpalen. Daarboven is gave poortverlichting toegepast.

De voordelen van sierpoort

 • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering; geheel naar ùw wens!
 • Siert uw huis of pand èn geeft meerwaarde
 • Hoge kwaliteit door productie in Nederland
 • Verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur
 • IJzersterk
 • Vrij van onderhoud
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Inbraakwerende functie

Automatisering van uw sierpoort

Vanzelfsprekend verzorgen we ook de automatisering en bediening van uw sierpoort. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio en een selectie hebben we gepresenteerd in onze showroom. Graag luisteren we naar uw wensen om een passend advies te geven. De poort in Hierden is voorzien van automatisering om eenvoudig op afstand de poort te kunnen bedienen.

De prijs van een sierpoort

Omdat we de sierpoort ontwerpen aan de hand van uw wensen, bieden we geen standaardprijzen. U vraagt eenvoudig hier een vrijblijvende offerte op. De prijs van uw sierpoort bepalen we aan de hand van enkele factoren:

 • De afmetingen van de sierpoort (lengte, breedte, hoogte)
 • Het model sierpoort dat u kiest
 • Overige details in de uitvoering (denk aan: ornamenten, paalkoppen, spijlenvulling)
 • De kleur die u kiest voor uw sierpoort
 • Extra opties; denk bijvoorbeeld aan automatisering van uw sierpoort of een geïntegreerde brievenbus
 • De reistijd van onze monteurs en de tijd die zij nodig hebben voor het plaatsen van de poort

Op basis van uw wensen en eisen stellen we graag een vrijblijvende offerte op.

Hoge kwaliteit sierpoort

Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, staan wij voortdurend garant voor hoge kwaliteit.

Ik wil advies over een sierpoort

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat