Spijlenhekwerken

Het spijlenhekwerk: duurzame krachtpatser

Wilt u uw (afgelegen) bedrijf afschermen van de omgeving? Zoekt u een sterke en duurzame oplossing die ongewenste bezoekers van uw woonerf af houdt? Of wilt u een robuuste omheining van uw balkon? Kies dan voor dé oplossing van Van Klompenburg hekwerken: een maatwerk spijlenhek. Dit solide en oersterke hekwerk verhoogt de inbraakwering enorm en is op allerlei manieren verder te personaliseren. Zo kunt u het spijlenhek in elke gewenst kleur laten uitvoeren of het voorzien van moderne beveiliging en videobewaking van Van Klompenburg beveiliging.

Extra beveiliging spijlenhekwerk

Als u uw spijlenhek nog een tandje zwaarder wilt beveiligen om dieven buiten het terrein te houden, dan kunt u een puntkam toevoegen aan het hekwerk. Deze voorkomt overklimming van het spijlenhek. Het is daarnaast een optie om de spijlen aan de bovenzijde af te schuinen, zodat ze een scherpe rand krijgen waar onbevoegden niet graag overheen willen klimmen.

Spijlenhek monteren

Van Klompenburg hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst al haar hekwerken en poorten in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al meer dan 25 jaar in huis. Bovendien heeft u tijdens het gehele traject altijd één aanspreekpunt vanuit onze firma; dat praat wel zo makkelijk! Het hekwerk kan uitgebreid worden met een spijlen schuifpoort, zodat u het terrein gemakkelijk kunt betreden. Bij de plaatsing van het spijlenhekwerk worden desgewenst ook extra voorzieningen geïnstalleerd zoals camerabeveiliging, een afstandsbediening, intercom of videosysteem.

Stel online uw spijlenhekwerk samen

Met onze unieke online configurator ontwerpt u in enkele stappen uw eigen hekwerk op maat. Ontdek in een paar minuten hoe uw hekwerk eruit ziet en ontvang spoedig een vrijblijvende offerte.

Ontwerp meteen uw hekwerk op maat.

 Wist u dat …

… alle spijlenhekwerken 100% toekomstproof zijn?
… wij alle hekwerken conserveren tegen roest?
… u ruime keuze heeft uit RAL-kleuren voor uw hekwerk?
… wij de beste materialen en afwerking gebruiken

De voordelen van een spijlenhekwerk

 • Afscherming tegen ongewenste bezoekers
 • Robuust, oersterk en duurzaam
 • Totaaloplossing met beveiliging mogelijk

Totaaloplossing voor uw veiligheid

Wij geven u graag persoonlijk advies en bespreken samen met u de risico’s en mogelijkheden van een spijlenhekwerk en spijlenpoort. Voor het afschermen en beveiligen kunt u bij Van Klompenburg terecht. Wel zo prettig, één totaalleverancier voor het complete pakket. Van hekwerk tot beveiliging in welke vorm dan ook. Het belangrijkste vinden wij dat uw veiligheid geborgd is.

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Hoe hoog kan een spijlenhekwerk zijn?

  Hoe voorkom ik dat men over mijn spijlenhekwerk klimt?

  Kan een spijlenhekwerk roesten?

  Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

  Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

  Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

   Spijlenhekwerk op maat nodig?

   Maak meteen een afspraak. Wij komen graag bij u langs en brengen uw situatie en wensen in kaart. Dit alles 100% vrijblijvend.

   Maak meteen een afspraak