Houtlook poorten

Houtlook inrijpoort kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe inrijpoort met een landelijk karakter? Bekijk dan de mogelijkheden van een houtlook poort. Deze variant heeft de uitstraling van een houten poort, maar hij wordt gemaakt van metaal. Dit maakt dat de poort onderhoudsarm is, maar wel gelijkenissen vertoont met een houten draaipoort.

De houtlook uitstraling is toepasbaar op zowel draaipoorten als schuifpoorten. Ook elektrische houtlook poorten zijn te realiseren, net als andere maatwerk extra’s. Zo combineert houtlook het beste van twee werelden, verpakt in één fraaie constructie! Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bovendien verzekerd van passend advies voor uw persoonlijke situatie.

Houtlook poorten: ervaar de kracht van staal

Houtlook draaipoorten of schuifpoorten hebben de uitstraling van hout, maar ze zijn gemaakt van stalen kokers. Dit betekent dat het materiaal weinig onderhoud nodig heeft en niet geschilderd hoeft te worden. Tijdens het productieproces verzinken we het staal en coaten we het in de door u gewenste RAL-kleur. Zo blijft uw favoriete teint jarenlang kleurvast op de poort of het hekwerk zitten. De poort wordt thermisch verzinkt om corrosie te voorkomen. Wij bieden u langdurig plezier van een prachtige woodlook poort!

Wat kost een houtlook poort?

Wilt u meteen de mogelijkheden weten voor een houtlook schuifpoort of een houtlook draaipoort op maat? Vul dan onze unieke online configurator in. Hierin ontwerpt u in enkele stappen uw eigen virtuele houtlook poort. Daarna ontvangt u op korte termijn een passende offerte en 3D-tekening. Zo bent u snel op de hoogte van de prijs van uw droompoort.

Naar de configurator

Wist u dat?

… u kunt kiezen voor automatische bediening bij alle houtlook poorten?
… wij alle houtlook poorten in onze werkplaats te Elburg produceren?
… u met onze online configurator zelf uw houtlook poort ontwerpt?
… alle houtlook poorten een duurzame afwerking hebben?

De voordelen van een houtlook poort:

 • Veilige afbakening
 • Prachtige look van een houten poort
 • Stevigheid door stalen constructie
 • Vereist weinig onderhoud
 • Een ware eyecatcher

Alle houtlook poorten die wij bieden sluiten naadloos aan op onze hekwerken. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat.

Elektrisch aangedreven poort in houtlook

Een poort met elektrische aandrijving verhoogt het gebruikscomfort. Zo kunt u eenvoudig met uw voertuig het erf op- en afrijden zonder uit te hoeven stappen om de poort te openen. Ook met slecht weer blijft u droog in de auto, want met één druk op de knop opent of sluit de poort zich.

Er zijn verschillende elektronische bedieningsmogelijkheden voor een elektrische houtlook poort. Denk aan een afstandsbediening, een app of door in te bellen naar uw poort. Wat hierbij een belangrijke rol speelt, is het aantal personen dat de poort mag aansturen en de periode waarin dit nodig is. Wilt u bijvoorbeeld dat uw kind altijd de elektrische houtlook poort mag bedienen, maar de schoonmaakster alleen op dinsdag? Of verhuurt u de woning als bed & breakfast of AirBnb, zodat eigenaren slechts een paar dagen de poort mogen openen en sluiten? Dan is er voor elke situatie een geschikte aandrijving. Neem contact op met onze professionals om te ontdekken wat voor u de beste manier van bedienen is.

Naast gebruiksgemak zorgt een elektronische poortbediening ook voor veiligheid. Ongewenste bezoekers kunnen niet zomaar uw terrein betreden. De elektronische poort is vrijwel niet te forceren, dus inbrekers zullen uw woning sneller links laten liggen. Bovendien kunt u desgewenst andere mensen dan uw huisgenoten, werknemers of gezinsleden op bepaalde tijden toegang geven tot het terrein.

Lees hier meer over poortaandrijvingen

Stel online uw houtlook poort samen

Wilt u meteen de mogelijkheden weten voor een houtlook schuifpoort of een houtlook draaipoort op maat? Vul dan onze unieke configurator in. Hierin ontwerpt u in enkele stappen uw eigen virtuele houtlook poort. Daarna ontvangt u snel een passende offerte en 3D-tekening.

Stel hier uw houtlook poort samen
Maatwerk dubbele houtlook draaipoort – Gorredijk

Maatwerk dubbele houtlook draaipoort – Gorredijk

Lees meer
Luxe elektrische houten schuifpoort op maat – De Falom

Luxe elektrische houten schuifpoort op maat – De Falom

Lees meer
Elektrische schuifpoort met lamellenvulling – Drachten

Elektrische schuifpoort met lamellenvulling – Drachten

Lees meer
Houtlook vouwpoort met dubbele houtlook looppoort – Dronten

Houtlook vouwpoort met dubbele houtlook looppoort – Dronten

Lees meer
Stalen poort met Nobelwoord houtvulling – Bilthoven

Stalen poort met Nobelwoord houtvulling – Bilthoven

Lees meer
Op maat gemaakte schuifpoort op rail – Silvolde

Op maat gemaakte schuifpoort op rail – Silvolde

Lees meer

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  Van welk materiaal wordt een houtlook poort gemaakt?

  Is een poort in houtlook onderhoudsarm?

  Is de houtlook geschikt voor elk gewenst poorttype?

  Hoe inbraakwerend is een houtlook poort?