Maatwerk poorten

Welkom bij Van Klompenburg Hekwerken, uw partner voor poorten op maat! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige hekwerken en poorten voor particulieren en bedrijven.

Een poort is een belangrijk onderdeel van uw hekwerk en heeft niet alleen een functionele rol, maar kan ook de uitstraling van uw woning of bedrijfspand versterken. Bij Van Klompenburg Hekwerken bieden wij een ruime keuze aan poorten in verschillende stijlen en materialen, zodat u altijd een poort kunt vinden die bij uw smaak en wensen past.

Offerte aanvragen

Sierpoorten

Lees meer

Houten poorten

Lees meer

Lamellen poorten

Lees meer

Schuifpoorten

Lees meer

Telescopische schuifpoort

Lees meer

Industriepoorten

Lees meer

Eigen fabriek

Onze poorten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek, waar wij gebruik maken van hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken. Zo kunnen wij poorten leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook veilig en duurzaam.

Of u nu op zoek bent naar een elektrische poort voor uw oprit, een draaipoort voor uw tuin of een schuifpoort voor uw bedrijfsterrein, wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden niet alleen standaard poorten aan, maar ook maatwerk poorten die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Maatwerk poort inclusief montage

Naast het ontwerp en de productie van poorten, verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw poort vakkundig wordt geïnstalleerd en goed functioneert. Daarnaast bieden wij ook periodiek onderhoud aan, zodat uw poort altijd in topconditie blijft.

Bij Van Klompenburg Hekwerken bent u aan het juiste adres voor poorten van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar!

Projecten bekijken

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies