Schuifpoorten

Elektrische schuifpoort kopen?

Bent u op zoek naar industriële schuifpoortsystemen en toegangspoorten voor de industrie? Of wilt u juist een automatische schuifpoort voor het afsluiten van uw tuin of oprit? Van Klompenburg hekwerken levert hoogwaardige schuifpoorten aan zowel bedrijven als particulieren. Onze schuifpoorten zijn uiterst water- en weerbestendig en kennen een duurzame afwerking. In onze werkplaats in Elburg worden alle onderdelen van uw product gemaakt en vervolgens volbad verzinkt, zodat de kans op roest nihil is. Tegen meerprijs is een poedercoating in RAL-kleur naar keuze mogelijk. Wilt u uw poort extra laten opvallen?

Tip: verwerk uw huisstijl of familielogo in het schuifhek.

Wat is een schuifpoort?

De naam zegt het eigenlijk al: een schuifpoort is een poort die opzij schuift bij bediening. Het is van belang dat er naast de poort net zoveel ruimte is als de breedte van de poort, want de schuifpoort moet helemaal open kunnen. U ziet schuifpoorten vaak terug op industrieterreinen, als afsluiting van een bedrijfsterrein. Maar ook in de particuliere wereld is de schuifpoort een graaggeziene gast. Het is een praktische oplossing wanneer u de ruimte heeft om een schuifpoort langs een hekwerk of andere afscheiding te laten geleiden. Bovendien heeft u dan geen draaicirkel nodig, zoals wel het geval is bij draaipoorten of vouwpoorten. Vrijwel alle schuifpoorten worden vanwege het gebruiksgemak uitgevoerd met een elektrische aandrijving, maar het is ook mogelijk om de poort niet te automatiseren.

Elektrische schuifpoort zakelijk: robuuste industriepoort voor bedrijven

Onze automatische industrie schuifpoorten combineren een eenvoudig maar robuust uiterlijk. Vlotte bediening zorgt ervoor dat u jarenlang met plezier gebruikmaakt van deze schuifpoort voor uw bedrijfspand. Wij garanderen u een veilige afbakening en toegang tot uw bedrijfsterrein. Om de schuifpoort extra te beveiligen tegen indringers kunt u ervoor kiezen om de bovenzijde van de schuifpoort af te werken met en puntenkam. Ook een (eventueel afgeschuinde) doorgestoken stijl is mogelijk. Als vulling voor deze poort kiest u bijvoorbeeld spijlen of dubbelstaafmat.

Informatie opvragen

Wist u dat?

…u kunt kiezen voor automatische bediening bij alle schuifpoorten?
…wij alle schuifpoorten in onze werkplaats in Elburg produceren?
…met u onze online configurator zelf uw schuifpoort ontwerpt?
…alle schuifpoorten een duurzame afwerking hebben?

De voordelen van een schuifpoort

 • Veilige afbakening
 • Ruimtebesparend door het schuifmechanisme
 • Een ware eyecatcher

Alle schuifpoorten die wij bieden sluiten naadloos aan op onze hekwerken. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat.

Sierlijke schuifpoort: eyecatcher in uw tuin!

Onze sierschuifpoorten zijn zonder twijfel moeders mooiste. U combineert praktisch comfort met een fraaie blikvanger door te kiezen voor dit schuivende sierhekwerk. Houdt u van een uitvoering in toog, dal, recht of strak? Kiest u voor hout of staal? Wij denken graag met u mee. Voor welke sierschuifpoort u ook kiest: uw terrein krijgt zonder twijfel een luxe aanblik en mag met recht een ware eyecatcher worden genoemd.

Vrijdragende schuifpoort of op rail?

Een schuifpoort kan uitgevoerd worden met een rail waar hij op loopt tijdens het openen en sluiten. Ook een vrijdragende poort is mogelijk, zodat u uw straatwerk niet open hoeft te breken om de schuivende poort te kunnen plaatsen. Een vrijdragende poort is een goede optie wanneer er bijvoorbeeld een ondergrond van grind is. Bij een rail zou er namelijk grind in het traject kunnen komen, waardoor storingen ontstaan. Een schuifpoort op rail is een betere optie wanneer er een grote overspanning is. Is de oprit bijvoorbeeld 12 meter of breder? Dan is het voor de algehele constructie beter om deze niet vrijdragend te laten zijn.

Dichte schuif poort voor extra privacy

Wilt u een robuuste, elektrische schuifpoort met optimale privacy? Kies dan voor een dichte vulling in uw poort van bijvoorbeeld hout. Of ga voor dichte of geperforeerde stalen platen. En uiteraard is personaliseren daarbij altijd mogelijk. Wat denkt u van uw naam, huisnummer en/of brievenbus verwerkt in de schuifpoort?

Wat kost een schuifpoort?

Uw persoonlijke wensen en onze mogelijkheden vormen samen een schuifpoort op maat. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van een groot aantal zaken. Hoe breed is de overspanning van de poort, moet deze elektrisch aangedreven worden en is de vulling van de poort eenvoudig of gepersonaliseerd? U zult begrijpen dat een niet-elektrische industrie schuifpoort van 4 meter een andere prijs zal hebben dan een aangedreven poort met daarin het bedrijfslogo verwerkt en een overspanning van 10 meter. Al deze zaken bepalen de prijs van een schuifpoort. Met onze online configurator heeft u de mogelijkheid om al uw wensen kenbaar te maken, waarna u van één van onze professionals een offerte op maat krijgt. Zo weet u waar u aan toe bent!

Naar de configurator

Ontwerp hier uw (elektrische) schuifpoort op maat

Ga naar de configurator
Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Lees meer
Schuifpoort met stripvulling

Schuifpoort met stripvulling

Lees meer
Bedrijfsbeveiliging met spijlen schuifpoort en DSM hekwerk

Bedrijfsbeveiliging met spijlen schuifpoort en DSM hekwerk

Lees meer
Vrijdragende sier schuifpoort

Vrijdragende sier schuifpoort

Lees meer
Bijzonder: dubbele schuifpoort in houtlook

Bijzonder: dubbele schuifpoort in houtlook

Lees meer
Combinatie DSM hekwerk en spijlen schuifpoorten

Combinatie DSM hekwerk en spijlen schuifpoorten

Lees meer

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Wat is een schuifpoort?

  Kan ik mijn schuifpoort elektrisch laten openen?

  Hoe zit het met garantie en onderhoud?

  Wat is een railschuifpoort?

  Wat is een vrijdragende schuifpoort?

  Kan ik een schuifpoort in mijn eigen stijl laten ontwerpen?

  Kan ik mijn schuifpoort in 1 dag laten plaatsen?

  Kan ik hier een elektrische poort met loopdeur kopen?

  Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk