Schuifpoorten

Duurzaam de toekomst in

Op zoek naar industriële schuifpoortsystemen en toegangspoorten voor de industrie? Of bent u op zoek naar een elektrische schuifpoort van uw tuin of oprit? Wij leveren schuifpoorten aan bedrijven en particulieren. Onze schuifpoorten zijn uiterst water- en weerbestendig en kennen een duurzame afwerking. In onze werkplaats in Elburg wordt uw schuifpoort volbad verzinkt, zodat de kans op roest nihil is. Tegen meerprijs is een poedercoating in RAL-kleur naar keuze mogelijk. Tip: verwerk uw huisstijl of familielogo in uw schuifpoort.

Robuuste industriepoort

Onze schuifpoorten herkent u aan het eenvoudige, maar robuuste uiterlijk. Wij garanderen u een veilige afbakening en toegang tot uw bedrijfsterrein. Kies bijvoorbeeld voor een gladde bovenligger, een puntenkam als beveiliging tegen overklimmen. Ook is een doorgestoken stijl (eventueel afgeschuind) mogelijk. Als vulling voor deze poort kiest u tussen spijlen of een dubbelstaafmat.

Sierlijke schuifpoort: eyecatcher

Onze sierschuifpoorten zijn zonder twijfel moeders mooiste. U combineert eenvoudig het praktische met het mooie door te kiezen voor dit schuivende sierhekwerk. Houdt u van een uitvoering in toog, dal of recht en strak? Wij denken graag met u mee. Voor welke sierschuifpoort u ook kiest, uw terrein krijgt zonder twijfel een luxe aanblik en mag met recht een ware eyecatcher worden genoemd.

Dichte schuifpoort voor extra privacy

Wilt u een robuuste elektrische schuifpoort met optimale privacy? Kies dan voor een dichte vulling in uw poort van bijvoorbeeld hout, dichte of geperforeerde platen. Dat is nog niet alles wat wij bieden. Wat denkt u van uw naam, huisnummer en/of brievenbus verwerken in de schuifpoort?

Wist u dat?

… u kunt kiezen voor automatische bediening bij alle schuifpoorten?
… wij alle schuifpoorten in onze werkplaats te Elburg produceren?
… met u onze online configurator zelf uw schuifpoort ontwerpt?
… alle schuifpoorten een duurzame afwerking hebben?

De voordelen van een schuifpoort

  • Veilige afbakening
  • Ruimtebesparend door het schuifmechanisme
  • Een ware eyecatcher

Alle schuifpoorten die wij bieden sluiten naadloos aan op onze hekwerken. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in onze magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat je inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

Neem contact op voor uw schuifpoort op maat

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alles in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al zo’n 25 jaar in huis. Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs. Vul binnen enkele minuten onze online offerte-configurator in.