Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Schuifpoorten

Schuifpoorten kenmerken zich door simpele, maar robuuste poorten en vormen een veilige afsluiting van uw terrein. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft een breed assortiment schuifpoorten, wat naadloos aansluit op de hekwerken. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw beveiligings- en toegangsbehoeften.

Industrie schuifpoort

De industrieschuifpoort is een simpele, maar robuuste poort. Hiermee zorgt u voor een veilige toegang en afbakening van uw terrein. Wij kunnen de bovenzijde voorzien van doorgestoken spijl (op wens ook afgeschuind), puntenkam of een gladde bovenligger. Voor de vulling van deze poort kunt u kiezen tussen spijlen of dubbelstaafmat.

Dichte schuifpoort

Deze schuifpoort is voorzien van een dichte vulling en zorgt voor privacy. U kunt kiezen tussen hout, dichte of geperforeerde platen. Verdere wensen kunnen wij ook verwerken in deze schuifpoort. Denk bijvoorbeeld aan uw naam, huisnummer of brievenbus. Een dichte schuifpoort verhoogd uw privacy en veiligheid en geeft een robuuste indruk.

Sierlijke schuifpoort

Een sierschuifpoort is een sierhekwerk dat schuivend is. De poort kan in elk model worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de vulling en punten, maar ook de uitvoering in toog, dal of rechte vormgeving. De sierschuifpoort geeft uw toegang tot het terrein een luxe aanblik. Het is met recht een ware eyecatcher.

Schuifpoorten voor de toekomst

Wij produceren onze schuifpoorten met een duurzame afwerking. De schuifpoort wordt gemaakt op locatie in Doornspijk. Nadat het geproduceerd is, wordt de schuifpoort standaard volbad verzinkt om roestvorming tot nihil te reduceren. Daarna kunt u, tegen een meerprijs, uw schuifpoort laten poedercoaten in de RAL-kleur die u wenst. Zo kunt u uw huisstijl verwerken in de schuifpoort.

Automatische bediening

Kies voor het gemak van automatische bediening. Als extra optie kan Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uw schuifpoort voorzien van een schuifpoortaandrijving.

Ontdek de mogelijkheden van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om de opties te bespreken.

 

 
Gesmeden sierpoorten Wezep

Gesmeden sierpoorten Wezep