Op maat gemaakte schuifpoort op rail – Silvolde

Uw specialist in hoogwaardige hekwerken in Silvolde

Bent u op zoek naar prachtige, functionele en duurzame hekwerken in Silvolde? Dan bent u bij Van Klompenburg Hekwerken aan het juiste adres. We zijn trots om ons recent opgeleverde project in Silvolde te presenteren, waar we met veel vakmanschap en oog voor detail een schuifpoort op rail en twee enkele draaipoorten hebben geïnstalleerd. Deze op maat gemaakte hekwerken zijn een aanwinst voor elk terrein en bieden zowel veiligheid als een stijlvolle uitstraling.

Offerte aanvragen voor dit project

Unieke schuifpoort op rail

Onze schuifpoorten op rail zijn de perfecte keuze wanneer u een robuuste, veilige en eenvoudig te bedienen poort nodig heeft. Voor dit project in Silvolde hebben we een schuifpoorten geïnstalleerd die naadloos passen bij de omgeving. Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring hebben we ervoor gezorgd dat de schuifpoort perfect functioneert en soepel over de rails beweegt. Daarnaast hebben we gemetselde en gestucte kolommen gemaakt die de poorten een esthetisch aantrekkelijke uitstraling geven.

De poort is gepoedercoat in de kleur zwart-grijs (RAL 7021). De stalen kokers in de poort zijn rank en subtiel en zorgen voor maximale doorkijk. De loopdeuren die aan beide zijden zijn geïnstalleerd zijn gevuld met aluminium vulling.

Geavanceerde aandrijving en verwerking

Bij Van Klompenburg Hekwerken zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om het gebruiksgemak en de functionaliteit van onze hekwerken te verbeteren. Voor dit project in Silvolde hebben we gekozen voor een Genius aandrijving die verwerkt is in de gemetselde kolom. Dit is de meest subtiele wijze van het verwerken van een poortaandrijving. De schuifpoort opent vanaf het midden naar twee zijdes. Bij het openen van de poort schuiven de poortvleugels soepel langs de heg, totdat de poort volledig geopend is.

Bediening schuifpoort

Voor de bediening van de schuifpoort worden er vaak sensoren, schakelaars of afstandsbedieningen gebruikt. Deze kunnen worden gebruikt om de motor in te schakelen en de poort te openen of te sluiten. Deze klant kan de poort op afstand openen met een handzender. De handzenders kunnen onbeperkt worden bijbesteld bij Van Klompenburg.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Wat is een schuifpoort op rails?

    Wat zijn de voordelen van een schuifpoort op rails?

    Hoe wordt een schuifpoort op rails geautomatiseerd?