Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Toegangssystemen

Controle over alle toegangen in of buiten uw pand? Dit kan met de vooruitstrevende toegangssystemen welke van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging levert en monteert.

Toegangssystemen voor binnen

Door middel van een toegangscontrole kan een compleet geautoriseerd toegangsplan worden opgesteld en uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw monteur die enkel in magazijn en kantine mag komen of een bezoeker die enkel gebruik kan maken van de lift om de bezoekersruimte op de eerste etage te bereiken. De instellingen voor deze systemen zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan toegang alleen gedurende werktijden.  De bediening van de toegangscontrole kan door middel van pasjes, magneetsleutelhangers of barcodes.  Ook kunnen wij uw toegangssysteem uitrusten met vingerlezers of irisscanners, tegenwoordig de meest veilige manier van toegangscontrole.

Toegangssystemen voor uw buitenterrein

Ook voor uw buitenterrein heeft van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging sublieme maatoplossingen. In dit pakket maatoplossingen komen onder andere tourniquets, draaipoorten en slagbomen voor. Voor deze producten kan hetzelfde toegangssysteem worden gehanteerd als binnen. Dat is integratie op topniveau.

Aanwezigheidsregistratie

De voordelen van aanwezigheidsregistratie zijn ongekend. Zo kunt u op elk moment zien welke medewerker er aanwezig is en verhoogd dit het gemak om ze te bereiken. Bij calamiteiten helpt het de BHV-ers om te bepalen wie er wel en niet aanwezig zijn in het geval van een ontruiming. Ook kan aanwezigheidsregistratie gecombineerd worden met een urenregistratiesysteem, waardoor de efficiency verhoogd wordt.

Open deuren met uw smartphone

Een smartphone of tablet is niet meer uit onze wereld weg te denken. Hoe makkelijk is het dan ook om uw toegangssysteem volledig te kunnen bedienen met uw smartphone. Bent u niet aanwezig en moet er toch een bezoeker uw pand in? Geen probleem, met een druk op de knop op uw smartphone opent de deur!

Elke situatie is anders, daarom hebben wij meerdere merken in ons pakket om zo altijd een passende oplossing te kunnen bieden. Zo maken wij gebruik van toegangscontrolesystemen van Paxton, Siemens, CDVI, Vanderbilt Aliro en IEVO.

Brochures toegangscontrolesystemen

 

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging biedt u toegangscontrole op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.