Intercomsystemen

Intercom voor optimale veiligheid

Vandaag de dag is beveiliging van uw bedrijf erg belangrijk. Veiligheid voor u en uw medewerkers. Met een intercomsysteem van Van Klompenburg controleert u probleemloos wie u wel of geen toegang verschaft tot uw terrein. Met slechts één druk op de knop geeft u toegang. Probleemloos bedient u met onze intercomsystemen deuren, hekken, slagbomen en meer.

Twee soorten intercoms

Ruwweg maken wij onderscheid tussen twee vormen intercomsystemen: de meest uitgebreide is ons video intercomsysteem. De tweede optie is intercom met alleen geluid.

  • Intercom met spraak
    Met deze variant zonder beeld hoort u eenvoudig wie er voor uw inrijpoort staat. De intercomsystemen met spraak zijn vooral bedraad verkrijgbaar, maar er zijn ook draadloze opties.
  • Video intercomsysteem
    Deze optie met beeld en geluid biedt verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor zwartwit beeld, kleurenbeeld of kleurenbeeld met infrarood. De laatste biedt goed zicht bij duisternis. Handig als veel bezoekers uw bedrijf bezoeken na zonsondergang.

 

Ja, ik wil een intercomsysteem
intercom

Waarom een intercomsysteem?

  • Veiligheid en controle
  • Geen vrije toegang tot uw terrein
  • Gemakkelijke bediening op afstand
Wij adviseren u graag
Bediening met app

Innovatie

Binnen de wereld van de intercomsystemen is een behoorlijke revolutie gaande. Het is mogelijk om uw intercombeeld te zien op uw iPad of iPhone, en meteen uw inrijpoort, schuifpoort of slagboom te openen. Van Klompenburg Hekwerken volgt deze innovaties op de voet, waardoor u verzekerd bent van de modernste snufjes op het gebied van domotica. Wist u dat garagedeuren, sproei-installaties en (tuin)verlichting ook via domotica bedienbaar zijn?

intercom

Specialist in toegangscontrole vraag hier uw advies gesprek aan

Neem contact met mij op

Wij zijn u graag van dienst

Vrijblijvend advies op maat? Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden. Plan meteen uw afspraak op locatie bij ons in.

Maak een vrijblijvende afspraak