Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Intercomsystemen

Zien en horen wie er aan uw inrijpoort of voordeur staat? Dit kan door de innovatieve intercomsystemen welke van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging levert en monteert. Er valt een ruwe splitsing te maken tussen twee intercomsystemen, namelijk geluid of beeld en geluid.

Intercom met spraak

Een intercom met spraak is ideaal om te horen wie er aan uw deur of inrijpoort staat. Deze intercomsystemen zijn voornamelijk bedraad, maar ook draadloze systemen behoren tot de mogelijkheden bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging. De binnenpost biedt de mogelijkheid uw inrijpoort of deur te openen met 1 druk op de knop. Enkele merken welke wij hiervoor in ons pakket hebben zijn: Aiphone, Paxton, Entrya, Videx en VDI.

Intercom met beeld en geluid

Horen en zien wie er bij u aan de inrijpoort of voordeur staat. Hiervoor biedt van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging diverse intercomsystemen van onder andere de merken Fastell, VDI, Paxton, Entrya, Videx en Aiphone. Qua beeld bestaan er diverse mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan zwart-wit beeld, kleurenbeeld en kleurenbeeld met infraroodverlichting. De intercom met infraroodverlichting toont zelfs bij duisternis goed beeld, zodat u bij licht en donker kunt zien wie zich meldt aan de intercom.

Innovatieve intercom op Iphone

Op het gebied van het intercomsysteem is een behoorlijke innovatie gaande, waardoor het nu al mogelijk is het beeld op de iPhone of iPad te zien en zelfs uw inrijpoort, schuifpoort of deur te openen. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging speelt in op deze innovatie, waardoor zij het mogelijk heeft gemaakt om zelfs garagedeuren, verlichting of de sproei installatie in de tuin aan te sturen met eerder genoemde producten, voor de verlichting en sproei installatie is een domotica-systeem onmisbaar.

Brochures intercomsystemen

 

Ook zien wie er bij u aan de poort staat of gemakkelijk de verlichting in schakelen met uw Apple product? Neem dan vrijblijvend contact op.