Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Kentekenherkenning

Wilt u dat uw parkeerterrein of erg goed beveiligd is, zodat alleen bevoegden het mogen betreden? Kies dan voor het kentekenregistratie systeem van van Klompenburg!

Voordelen kentekenherkenning

Waar een normaal toegangssysteem veelal gebruik maakt van pasjes of tags, is dit met kenteken herkenning verleden tijd. Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Op basis van deze kentekens kan het systeem vervolgens toegang verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slagboom of verkeerspaal welke automatisch opent als u of uw bezoekers aan komen rijden.

Pasjes hoeven niet meer geblokkeerd te worden, want deze heeft u niet meer nodig! U dient eenmalig de kentekens in het systeem in te voeren en er wordt onbezorgd toegang verleent aan de voertuigen die in de database staan.

Toepassingen kentekenherkenning

De afgelopen tijd hebben we meerdere klanten mogen voorzien van een kentekencamerasysteem. Zo hebben we een groot logistiek bedrijf, een pluimveeslachterij en de Kamer van Koophandel overtuigd om te kiezen voor deze eenvoudige manier van toegang verlenen. Ook kan een gemeente, VVE, recreatiepark of hotel  deze manier hun parkeerterrein alleen beschikbaar maken voor bewoners of gasten.

Brochures kentekenherkenning

Wij hebben meerdere merken kentekenherkenning software in ons pakket. Zo maken we veel gebruik van de LetUGo kentekenherkenning en de Car-L oplossing.

 

Dus bent u toe aan een goede en stabiele manier van toegang verlenen? Kies dan voor het kentekenherkenning systeem van van Klompenburg! Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging biedt u kentekenregistratie op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.