Verkeerspalen

Voor iedere situatie een oplossing

U zoekt een betrouwbare manier voor controle over uw buitenterrein tegen onbevoegden. Verkeerspalen zijn een ideale, veilige oplossing. Van Klompenburg Hekwerken biedt voor iedere situatie een passende verkeerspaal.

Geschikt voor intensief gebruik

Al onze verkeerspalen kunnen tegen een stootje. Ze zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en voldoen tevens aan hoge kwaliteitseisen. Bovendien hebben ze allen een laag energieverbruik. Hoe maakt u de beste keuze? Dit hangt onder andere af van de gebruiksfrequentie en uw situatie. Daarin adviseren onze vakspecialisten u graag. Neem contact op.

Neem contact op

De voordelen

  • Veilig en betrouwbaar
  • Met nieuwste technologie
  • Voldoen aan hoge kwaliteitseisen

Wist u dat?

… alle verkeerspalen met de hand te bedienen zijn bij (stroom)storing?
… onze verkeerspalen duurzaam worden geproduceerd?
… er vele opties qua bediening zijn voor alle verkeerspalen?

verkeerspaal

De bediening van uw verkeerszuil

Welke bedieningsmogelijkheden zijn er voor uw verkeerspalen? Wij adviseren u graag wat bij uw situatie past. De bediening die bij u past is afhankelijk van uw wensen en gebruiksintensiteit. De verschillende mogelijkheden qua bediening zijn via een handzender, gsm-module, toegangscontrolesysteem, kentekenherkenning of een sleutel. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een intercom, waarna de receptionist de verkeerspaal opent.

Vakspecialisten van Van Klompenburg

Van Klompenburg Hekwerken is gespecialiseerd in de gerenommeerde merken FAAC, Beninca en Genius. Doordat onze vakspecialisten regelmatig bijscholing genieten, mogen zij zich een expert noemen op het gebied van deze verkeerspalen. U bent bij ons verzekerd van een betrouwbaar en passend advies. Raadpleeg hier de verschillende brochures:

Waar plaats ik een verkeerszuil?

Kan ik de verkeerspaal bedienen in geval van een stroomstoring?

Hoe bedien ik een automatische verkeerspaal?

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies