Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Verkeerspalen

U wilt controle over uw buitenterrein en u wilt geen onbevoegden op uw terrein. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft voor iedere situatie een perfect werkende verkeerspaal. Onze verkeerspalen zijn veilig, betrouwbaar en zijn voorzien van de nieuwste technologie.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging levert automatische verkeerspalen van de gerenommeerde merken FAAC, Beninca en Genius die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Welke uitvoering voor u het beste is, hangt af van het frequentiegebruik en de situatie. Onze vakspecialisten adviseren u graag.

Onze verkeerspalen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. Bij het ontwerpen en produceren is rekening gehouden met duurzaamheid en het milieu. De palen hebben dan ook een laag energieverbruik. De verkeerspaal kan te allen tijde, bijvoorbeeld bij stroomuitval, met de hand naar beneden worden gebracht. Tevens vragen onze verkeerspalen weinig onderhoud en zijn ze eenvoudig te plaatsen.

Bediening verkeerspalen

De bediening van de automatische palen kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van uw wensen en van gebruikersfrequentie. U kunt ervoor kiezen om een regelmatige gebruiker toegang te verschaffen met een handzender, GSM-module, toegangscontrolesysteem, kentekencamera of een sleutel. Bezoekers kunt u laten melden bij een intercom, waarna bijvoorbeeld een receptionist de verkeerspaal opent. Voor het uitrijden zijn er ook verschillende opties. Het meest voorkomende is een uitrijlus, waardoor de verkeerspaal automatisch opent.

Brochures verkeerszuilen

 

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging biedt u automatische verkeerspalen  op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.